Libnet.ro
UNICEF

23:45

LISTA 2020: Principalele scheme de finantare pentru firmele mici si mijlocii din Romania

Hotnews Hotnews,
 LISTA 2020: Principalele scheme de finantare pentru firmele mici si mijlocii din Romania

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania pot sau vor putea sa-si finanteze activitatea sau investitiile prin fonduri nerambursabile sau diferite forme de creditare cu garantii de stat, existente sau aflate in curs de aprobare, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, la o discutie online cu reprezentantii Consiliului IMM. continuă pe Hotnews

Fonduri europene de 200 milioane euro pentru firmele mici de exploatare forestiera

Ministerul Mediului anunta ca firmele mici de exploatari forestiere vor fi sprijinite financiar cu 200 de milioane de euro, bani ce provin din fonduri europene. Sumele se vor acorda in granturi de cate 200 de mii de euro, anunta institutia, citata de Mediafax.

Un nou mecanism de finantare pentru companii, in pregatire la Guvern

Guvernul ar putea introduce un mecanism de finantare complementar Programului IMM Invest. Obiectivul acestui nou mecanism este sprijinirea companiilor pentru a obtine, in conditii avantajoase, finantare pentru achizitionarea de echipamente si utilaje necesare activitatii, sustine Guvernul.

FLORIN JIANU: Avem nevoie de masuri imediate puse in aplicare pentru intreprinderile mici si mijlocii

Romania are nevoie de masuri imediate puse in aplicare pentru intreprinderile mici si mijlocii, masuri care sa ajute mediul antreprenorial sa iasa din criza si sa-si revina cel putin la nivelul economic de dinainte de criza.

Eurimages ofera finantare pentru 28 de lungmetraje

Eurimages, fondul european pentru sprijinire a cinematografiei, a anuntat ca finanteaza cu 6,1 milioane de euro 28 de lungmetraje, intre care creatii semnate de francezul Robert Guediguian si irlandezul Jim Sheridan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )