Libnet.ro
UNICEF

17:00

Lista bolilor infectocontagioase, pentru care se instituie carantina si izolarea, a fost aprobata de Guvern

B1 B1,
Lista bolilor infectocontagioase, pentru care se instituie carantina si izolarea, a fost aprobata de Guvern

Miercuri, Guvernul a aprobat Lista bolilor infectocontagioase prin care se instituie carantina sau izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau in functie de caz, in unitatile sanitare sau locatiile. continuă pe B1

Guvernul a aprobat lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si Lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave, relateaza Agerpres.

Lista bolilor contagioase pentru care, de acum, se va institui izolarea la domiciliu sau spitalizarea

Guvernul a aprobat lista celor 24 de boli pentru care se instituie izolarea pacientilor la domiciliu sau in spitale, intre care sunt COVID-19, rujeola, tuberculoza, poliomielita, difteria. Pentru majoritatea acestora exista vaccin, iar unele sunt incluse in schema obligatorie de imunizare din Romania.

INSP a stabilit o lista de 24 de boli infectioase pentru care se intra obligatoriu in izolare

Institutul National de Sanatate Publica a stabilit lista bolilor infectocontagioase precum si lista .

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligarie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligatorie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata de CNSU

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, intr-o sedinta ce a avut loc luni dimineata, o noua lista a tarilor si a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la.

Romanii care sufera de boli contagioase precum rujeola, meningita, gripa sau tuberculoza vor fi izolati la domiciliu sau in spital. Lista completa a celor 24 de boli pentru care se instituie izolarea pacientilor

Romanii care sufera de boli contagioase precum rujeola, meningita, tuberculoza, gripa cauzata de un nou subtip de virus gripal, difterie, poliomielita, febra tifoida, rabie, holera sau variola vor fi izolati la domiciliu sau in spitale, prevede o Hotarare de Guvern adoptata ieri. Pe lista figureaza in total 24 de boli infectocontagioase, una dintre ele fiind si COVID 19. Si romanii care sufera de o boala cauzata de un agent patogen infectios necunoscut emergent vor fi izolati.

A fost publicata noua lista a tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Ce tari nu mai sunt pe lista

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, in aceasta dimineata, lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2,orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina.

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )