Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lista celor mai importante modificari legislative si fiscale care vor afecta milioane de romani in 2018

B1 B1,
Lista celor mai importante modificari legislative si fiscale care vor afecta milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante. continuă pe B1

LISTA celor mai importante MODIFICARI legislative si fiscale care VOR AFECTA milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante.

PROGRAM SUPERMARKETURI REVELION. Programul celor mai importante supermarketuri si hypermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU.

PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU. Programul celor mai importante supermarketuri si hypermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU.

REVELION 2018. Programul celor mai importante hypermarketuri si supermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: REVELION 2018.

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

Fotografia din Alba Iulia inclusa intr-un top al celor mai uimitoare imagini din istorie. Ce rol a avut Ceausescu in realizarea imaginii

In anul 1987, la Alba Iulia se derula unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din Epoca de Aur. Cu tehnologii suta la suta romanesti, un bloc in greutate de peste 7. 000 de tone a fost taiat in doua si translatat pe o distanta de peste 70 de metri. Fotografia care a surprins bloc in timp ce era mutat a fost pe primul loc intr-un top al celor mai uimitoare fotografii din istorie.

Un film romanesc, in topul Los Angeles Times al celor mai bune din 2017 VIDEO

Publicatia Los Angeles Times a intocmit un top al celor mai bune 12 filme ale anului 2017, iar printre titluri se afla si o productie cinematografica romaneasca.

Antonia, la loc de cinste intr-un prestigios top international al celor mai frumoase 100 de femei din lume VIDEO

Cantareata Antonia, in varsta de 28 de ani, este la loc de cinste in topul anual al celor mai frumoase 100 de femei din lume, clasament intocmit de o celebra publicatie internationala.

Cele mai importante cotidiene internationale trateaza pe larg in materialele de final de 2017 situatia din Romania privind schimbarile din justitie

Anul 2017 a fost unul de mari tensiuni in societate ca urmare a politicilor coalitiei venite la putere de a produce schimbari masive in justitie, modificari de legi considerat drept un atac la adresa.

Proteste violente in Iran. Zece morti, in cele mai importante manifestatii publice contra Republicii islamice

Numarul mortilor a crescut la zece in urma manifestatiilor de duminica seara care au avut loc in mai multe orase iraniene, a indicat luni televiziunea de stat iraniana, fara sa ofere detalii,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )