Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lista centrelor de vaccinare COVID 19 din judetul Hunedoara, pentru Etapa a doua a vaccinarii

Adevărul Adevărul,
Lista centrelor de vaccinare COVID 19 din judetul Hunedoara, pentru Etapa a doua a vaccinarii

10 centre de vaccinare anti-COVID 19, stabilite pentru etapa a doua a procesului de vaccinare, vor fi deschise in judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Vaccinari anti-COVID-19, ziua 17: 15.257 persoane vaccinate. O reactie adversa este in curs de investigare

Campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 in Romania continua. in ultimele 24 de ore, au fost imunizate impotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 15. 257 persoane. 56 de romani au acuzat reactii comune si minore si o reactie este in curs de investigare.

COVID-19: Ilfov, judetul cu cea mai ridicata rata a cazurilor de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 3. 697 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID .

Un drum din judetul Hunedoara a fost blocat de stancile pravalite de pe versanti

Un drum din judetul Hunedoara a fost blocat, timp de mai multe ore, dupa ce stancile s-au pravalit de pe versanti peste carosabil.

Liderul suprem al Iranului a interzis importurile de vaccinuri pentru COVID-19 din SUA si Marea Britanie

Liderul suprem al Iranului a interzis, vineri, guvernului sa importe vaccinuri pentru COVID-19 din Statele Unite si Marea Britanie, etichetand puterile occidentale drept nedemne de neincredere, in timp ce infectia se raspandeste in tara cea mai afectata din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

COVID 19 in judetul Hunedoara. Cate cazuri noi de imbolnaviri sunt si unde au fost declarate focare

Covid 19, situatia la zi in judetul Hunedoara. Rata imbolnavirilor cu noul coconavirus a scazut usor in judetul Hunedoara,.

Programare vaccinare impotriva COVID-19. Cine se poate vaccina si cum se face programarea

Programare vaccinare impotriva COVID-19. Autoritatile au anuntat ca platforma de programare pentru vaccinare impotriva COVID-19 va fi disponibila incepand de vineri, 15 ianuarie 2021, la ora 15.

Unde se afla cele 8 centre de vaccinare anti-COVID-19 in judetul Ialomita

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat locurile in care se vor organiza centrele de vaccinare anti-COVID-19 la nivelul judetului Ialomita.

India va incepe pe 16 ianuarie o campanie masiva de vaccinare impotriva COVID-19

India va incepe din 16 ianuarie o campanie masiva de vaccinare impotriva COVID-19, urmand sa acorde prioritate la imunizare celor circa 30 de milioane de lucratori ai sistemului medical si din prima linie, a anuntat sambata guvernul intr-o declaratie, potrivit Reuters si Agerpres.

Peste 15.000 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 in Romania, in ultimele 24 de ore: Peste 140.000 de romani au fost vaccinati de la inceputul campaniei

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19CNCAV) anunta marti seara ca, de la inceputul campaniei nationale de vaccinare si pana acum, in Romania au fost.

Romania va folosi 3 vaccinuri anti-COVID-19. Diferente semnificative intre serurile Pfizer, Moderna si Oxford

Pana in prezent, au fost confirmate 3 seruri anti-COVID-19 care vor fi utilizate in campania de vaccinare din Romania: Pfizer-BioNTech, Moderna si Oxford-Astrazeneca. Cele 3 vaccinuri prezinta diferente in ceea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )