Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lista companiilor care vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Adevărul Adevărul,
Lista companiilor care vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Ministerul Finantelor Publice a publicat vineri lista companiilor de stat care vor face parte din Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI). Pe aceastea se regasesc companii precum: OMV Petrom, Romgaz, Hidroelectrica, Electrica sau Imprimeria. continuă pe Adevărul

DOCUMENT 28 de companii vor face parte din Fondul Suveran, de la Hidroelectrica, la actiunile OMV Petrom. Bugetul va pierde 4,7 miliarde lei

Un nou proiect al Ministerului Finantelor Publice MFP) prevedere revizuirea Hotararii de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), publicat in dezbatere publica, pe site-ul ministerului, in data 28 decembrie 2018. Conform anexei noului document, in Fond vor fi incluse actiunile a 28 de companii. Finantele estimeaza ca vor pierde 4,7 miliarde lei venituri la buget, din dividende, anul acesta, daca va fi creata noua entitate, la care se mai adauga 600. 000 lei, cheltuieli pentru infiintare.

Finantele publica lista companiilor care vor intra in portofoliul Fondului Suveran si criteriile de selectie pentru administratori

Ministerul Finantelor Publice a publicat proiectul revizuit de Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - S. FSDI), una dintre cele mai importante completari fiind reprezentata de publicarea.

Fotbal: Schimbarile de regulament care isi vor face aparitia din sezonul viitor

In cadrul intalnirii anuale, de la inceputul lunii martie, IFAB, organizatia care reglementeaza Legile Jocului in fotbal, a luat o serie de masuri care schimba modul in care vor fi interpretate anumite situatii de joc, informeaza FRF.

PSD pregateste marele tun economic: 28 de companii vor face parte din Fondul Suveran. Acesta va putea face privatizari netransparente. Bugetul va pierde 4,7 miliarde lei

Ministerul de Finante, condus de Eugen Teodorovici, a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare de Guvern pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, o societate pe actiuni detinuta.

Ben Affleck a vorbit despre dependenta de alcool: Face parte din viata mea. in ce relatie se afla cu fosta sotie, Jennifer Garner

Ben Affleck 46 de ani) a vorbit despre lupta sa cu dependenta de alcool. Actorul si regizorul american a iesit de la dezalcoolizare toamna trecuta. El a vorbit si despre relatia cu fosta sotie, actrita Jennifer Garner 46 de ani), alaturi de care are doi copii.

Ben Affleck, actorul din Batman, despre dependenta de alcool: Nu ma deranjeaza sa vorbesc. Face parte din viata mea

Ben Affleck, actorul din Batman, a vorbit deschis despre problema sa cu alcoolul in cadrul emisiuniiToday de la NBC. Actorul premiat cu Oscar a fost la dezalcoolizare unde s-a internat din proprie.

Tragedie in Cluj. Fiul unui fost sportiv a murit la 25 de ani. O parte din organele tanarului vor fi donate

Baiatul fostului mare jucator de baschet Marcel Tenter s-a stins din viata noaptea trecuta. O parte din organele acestuia vor fi donate pacientilor in nevoie. Suporterii din Galeria U Cluj au fost.

Peste 600 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Peste 600 de joburi sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe locuri de munca sunt in Marea Britanie, Olanda si Spania.

HOROSCOP. Luna Noua in Pesti: Zodiile care vor avea o perioada plina de nefericire

Luna Noua in Pesti are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioada care le aduce doar tristete. HOROSCOP BERBEC- Esti mai sensibila ca niciodata. Totul din jurul tau.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )