Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

Playtech Playtech,
Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei . continuă pe Playtech

Celule de combustibil microbian ar putea revolutiona productia de energie electrica in viitor

Se estimeaza ca populatia mondiala va ajunge la 9,5 miliarde pana in 2050. Avand in vedere ca cea mai mare parte a energiei noastre actuale este generata din combustibili fosili, acest.

ANRE: Furnizorii de energie electrica pot fi amendati cu 5-10% din cifra de afaceri. Pana cand se mai pot schimba contractele

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 piata de energie electrica se liberalizeaza complet, furnizarea energiei electrice urmand a se realiza in regim concurential, inclusiv pentru categoria clientilor casnici care au beneficiat in perioada 1 iulie 31 decembrie 2020 de tarife reglementate.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, la RFI: Eu nu am primit pana acum nicio notificare de la furnizorul de energie electrica Termenul de optare pentru alt tip de contract poate fi eventual prelungit

Ministerul Energiei ar putea decide dupa 15 ianuarie daca va interveni prin OUG, pentru a prelungi perioada in care populatia poate alege un contract de energie electrica pe piata concurentiala. Anuntul a fost facut la RFI de ministrul Energiei, Virgil Popescu, in conditiile in care piata se liberalizeaza de vineri, 1 ianuarie, iar multa lume nu a fost informata din timp si prin urmare nu stie ce are de facut.

ANRE: Clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica pe tot parcursul anului 2021

Piata de energie electrica se liberalizeaza complet de la 1 ianuarie 2021, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), care precizeaza ca toti clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica .

AUR solicita comisie parlamentara de ancheta in cazul pretului la energie electrica

Alianta pentru Unirea Romanilor solicita crearea unei comisii de ancheta parlamentara in privinta modului in care a fost adoptata decizia privind liberalizarea totala a pietei de energie electrica incepand cu 1 ianuarie 2021, o decizie care afecteaza in mod direct bugetul fiecarei gospodarii din Romania.

Dolarul american a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017. Previziunile economistilor pentru anul 2021

Dolarul a inregistrat in ajunul Anului Nou cea mai mare prabusire dupa anul 2017, in contextul unui an marcat de criza sanitara si de blocaje care au reprezentat grele lovituri pentru.

Dolarul a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Dolarul a consemnat joi cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta simpla, dar veche de zeci de ani. Iese un deliciu

Cu siguranta, este mancarea traditionala a lunii decembrie, insa putine gospodine se incumeta sa o prepare. Iata cum faci acasa cea mai buna piftie de porc respectand o reteta simpla, dar veche de zeci de ani. Toti cei dragi o sa te felicite pentru rezultat. Asa faci cea mai buna piftie de porc in luna .

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )