Libnet.ro
UNICEF

07:45

LISTA: 8 firme vor primi ajutoare de stat de peste 30 milioane Euro pentru investitii

Hotnews Hotnews,
 LISTA: 8 firme vor primi ajutoare de stat de peste 30 milioane Euro pentru investitii

Statul roman a semnat miercuri acorduri pentru ajutoare in valoare totala de de 151 milioane de lei circa 31 milioane euro) acordate unui numar de 8 firme care s-au angajat sa realizeze 9 proiecte de investitii in Romania, pe diverse domenii, de la bauturi racoritoare la piese auto. continuă pe Hotnews

Opt companii vor primi ajutoare de stat in valoare totala de 151,1 milioane de lei

Opt companii vor primi ajutoare de stat in valoare totala de 151,1 milioane de lei pentru proiecte de investitii de 379,1 milioane de lei in sectorul auto, in cel alimentar, turism etc.

Siegfried Muresan: Dragnea si PSD tin Moldova in saracie si dependenta de ajutoare de stat de 30 de ani si vor sa continue pe acest drum

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a scris, duminica, pe Facebook, ca Dragnea si PSD tin Moldova in saracie si dependenta de ajutoare de stat de 30 de ani si vor sa continue pe acest drum, dupa ce liderul social-democrat a anuntat la Botosani ca se vor acorda 20. 000 de lei familiilor din zonele sarace ale Moldovei pentru imbunatatirea conditiilor de locuit.

Bun-platnicii nu vor primi bonificatia de 5%: Bonusul din Declaratia Unica nu a fost cuprins in bugetul pe 2019

Expertii ANAF au dezvaluit ca bonificatia de 5% pentru bun-platnici, pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a promovat-o intens, nu este cuprinsa in bugetul de stat din acest an, motiv pentru care nu.

Bun-platnicii nu vor primi bonificatia de 5%: Bonusul din Declaratia Unica nu a fost cuprins in bugetul pe 2019 / Rau-platnicii se pregatesc, in schimb, de amnistia fiscala

Expertii ANAF au dezvaluit ca bonificatia de 5% pentru bun-platnici, pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a promovat-o intens, nu este cuprinsa in bugetul de stat din acest an, motiv pentru care nu.

Cum i-a mintit statul pe contribuabili ca vor primi bonificatii daca-si platesc integral contributiile

Promisiunile ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, si ale premierului Viorica Dancila, legate de acordarea bonificatiei pentru plata integrala a darilor catre stat, respectiv impozitul pe venit si contributiile la sanatate si pensii, s-au dovedit un fiasco total.

Telefoanele Huawei care vor primi cea mai importanta actualizare

Huawei a lansat la final de martie un telefon nou: P30 Pro. Odata cu acesta a introdus si interfata EMUI 9. Merge mai departe si actualizeaza si alte dispozitive. 1 de la Huawei este o.

Cine sunt furnizorii care vor primi gaze ieftine de la Romgaz si OMV Petrom

Companiile Romgaz si OMV Petrom sunt fortate, printr-un ordin al ANRE, care pune pune in aplicare controversata OUG 114/2018, sa vanda cantitati mari de gaze, la pretul plafonat de 68 lei/MWh, catre furnizori si producatorii de energie termica. Autoritatile spun ca aceste gaze vor ajunge la consumatorii casnici si la cei care produc apa calda si caldura pentru populatie. insa, ceea ce pare a fi o masura populista avantajeaza foarte mult anumiti furnizori de gaze si deloc populatia. Un anumit furnizor, Premier Energy, atrage atentia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )