Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista gradinitelor din Capitala deschise pe timpul verii

Hotnews Hotnews,
 Lista gradinitelor din Capitala deschise pe timpul verii

Un numar de 20 de gradinite din Bucuresti vor fi deschise in timpul vacantei de vara, potrivit unei liste publicate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

GRADINITE DESCHISE PE TIMPUL VERII, in Bucuresti: Vezi AICI lista completa

Parintii de copii prescolari sunt instiintati de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ca, in Capitala pe timpul verii vor fi deschise 20 de gradinite. Astfel, in sectorul 1 vor fi deschi.

Mai multi membri ai unui clan din Capitala au fost ridicati de Politie, fiind acuzati de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si favorizarea infractorului. Au luat o minora cu forta, de pe strada, si...

Sapte persoane au fost retinute miercuri seara, dupa ce, in cursul zilei, politistii din Capitala au pus in aplicare sapte mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar privind savarsirea.

INVESTITIE TOTALA DE 233 MILIOANE DE EURO: Transportul public din Capitala va fi modernizat

Un numar de 11 contracte de finantare, in valoare totala de peste 233 de milioane de euro, au fost semnate astazi de catre viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea.

Noi imagini de la bancomatul aruncat in aer din Capitala. Jefuitorii, considerati extrem de bine organizati

UPDATE Atacatorii care au aruncat in aer un bancomat in Capitala sunt profesionisti si extrem de bine organizati, arata surse din ancheta. Este cel mai eficient atac de acest gen dat pana acum in Romania, .

Noi imagini de la bancomatul aruncat in aer din Capitala. Ce se ascunde in spatele jafului

Primele imagini de la jaful de pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti au fost publicate, unde hotii au sustras suma de 350 de mii de lei. De altfel, hotii au folosit, in premiera in Romania, o substanta.

Detalii dupa explozia la bancomatul din Capitala. Cu ce suma impresionanta au plecat hotii

Hotii care au aruncat in aer bancomatul de pe bulevardul bucurestean Theodor Pallady au sustras o suma impresionanta. Politia spune ca din ATM a fost luati 350 de mii de lei. De altfel, hotii au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )