Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista Neagra din Romania rasuna in Parlamentul European: S-a solicitat o ancheta

România Liberă România Liberă,
Lista Neagra din Romania rasuna in Parlamentul European: S-a solicitat o ancheta

Scandalul generat posibila implicare a Comisiei Europene in justitia din Romania, prin intermediul a. continuă pe România Liberă

Noi documente cu lista neagra de la Bruxelles. Explicatiile lui Catalin Predoiu

Apar noi documente privind lista neagra de la Bruxelles. Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei o scrisoare care precede pe cel prezentat in urma cu cateva zile. Documentul in cauza contine solicitari.

Scandalul Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg chemat sa dea explicatii in Parlamentul European despre manipularea datelor personale ale utilizatorilor Facebook

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a fost invitat de presedintele PE Antonio Tajani sa dea explicatii in Parlamentul European cu privire la scandalul in care este implicata compania Cambridge.

Scandalul Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg, chemat sa dea explicatii in Parlamentul European despre manipularea datelor personale ale utilizatorilor Facebook

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a fost invitat de presedintele PE Antonio Tajani sa dea explicatii in Parlamentul European cu privire la scandalul in care este implicata compania Cambridge.

Contractul care viza lupta anticoruptie din Romania intre SCL si AndreaeAssociates, amendat recent in fata autoritatilor americane

Un amendament la contractul incheiat intre SCL si firma de consultanta americana Andreae Associates si care viza lupta anticoruptie din Romania a fost depus in urma cu cateva saptamani la Departamentul de Justitie al SUA/ Divizia de Securitate Nationala/Unitatea de Inregistrare a Agentilor Straini FARA), scrie Sorina Matei, pe blogul ei.

A aparut prima aplicatie gratuita de invatare a limbajului semnelor din Romania. Cum poti sa o folosesti

O aplicatie care te invata limbajul mimico-gestual, prima de acest fel din Romania, si care poate fi folosita gratuit atat de catre persoanele cu deficiente de auz, cat si de oricine doreste sa invete limbajul semnelor, a fost dezvoltata recent in urma unui parteneriat intre Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual ANIALMG) si Fundatia Orange. Aplicatia denumita dlmgLSR poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store si este parte dintr-un proiect in care s-au lansat alte doua site-uri www. dlmg. ro si www. ailg. ro, care contin un dictionar cu descrierea a 6. 000 semne si expresii video, precum si o colectie de povesti interpretate in limba semnelor. Vezi in articol cum poti instala aplicatia.

Retea europeana a inspectiilor judiciare, la propunerea celei din Romania

O retea europeana a serviciilor de inspectie judiciara a fost constituita la nivelul Uniunii Europene la propunerea Inspectiei Judiciare din Romania. Potrivit unui comunicat al IJ, transmis marti AGERPRE.

Produs contaminat cu salmonella, retras dintr-un lant de supermarketuri din Romania. Cei care au achizitionat produsul pot primi banii inapoi

Un tip de cereale comercializate intr-un lant de supermarketuri din Romania a fost retras din magazine fiindca continea salmonella. Descoperirea a fost facuta in urma verificarilor efectuate de firma.

Al doilea cel mai mare actionar al OTP este un OLIGARH RUS aflat pe LISTA NEAGRA a SUA (FOTO)

Omul de afaceri rus Megdet Rahimkulov, care, alaturi de familia sa, este al doilea cel mai mare actionar al grupului bancar ungar OTP a fost inclus de catre Trezoreria Statelor Unite pe o lista de oligarhi rusi.

Klaus Iohannis, pe lista neagra de la Comisia Europeana

A fost prezentata o noua lista. Unul dintre politicienii vizati este si Mircea Diaconu pentru confli.

CSM vrea transarea scandalurilor momentului: lista neagra, protocoalele secrete, arhiva SIPA

CSM a solicitat Ministerului Justitiei raspunsul dat Comisiei Europene in legatura cu celebra lista.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )