Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, luni, in exclusivitate, la Punctul de intalnire, lista PNL la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai 2019. Din surse ale Partidului National Liberal, am realizat pentru. continuă pe Antena3

Surse: Lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat, pe surse, lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare. Din mai multe surse PNL, lista acestui partid pentru europarlamentare este urmatoarea : Crin.

Dacian Ciolos, printre cei 186 candidati nscrisi n competitia interna a PLUS pentru alegerile europarlamentare

Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS) a inchis listele de candidatura interna pentru alegerile europene care vor avea loc pe 26 mai, printre cei inscrisi figurand si fostul premier Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

UPDATE Dacian Ciolos s-a nscris n competitia interna a PLUS pentru alegerile europarlamentare: Multi ma vor acuza ca nu urmaresc dect sa plec departe de tara. Nu este asa

Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS) a inchis listele de candidatura interna pentru alegerile europene care vor avea loc pe 26 mai, printre cei inscrisi figurand si fostul premier Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

Ludovic Orban: Lista candidatilor PNL pentru europarlamentare va fi finalizata pana la 15 februarie, urmand sa fie votata in BPN

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce si-a propus sa finalizeze lista de candidati pentru alegerile europarlamentare pana la 15 februarie, cu mentiunea ca aceasta va fi vo.

Delegatii formatiunii extremiste AfD discuta despre iesirea Germaniei din UE, dar si despre candidatii pentru alegerile europene

500 de delegati ai formatiunii de extrema dreapta Alternativa pentru Germania s-au reunit pentru a stabili candidatii pentru alegerile europarlamentare, dar si pentru a discuta despre o eventuala iesire a Germaniei din Uniunea Europeana, in absenta reformarii blocului comunitar. Alexander Gauland, copresedinte partidului, a avertizat ca AfD nu trebuie sa solicite un calendar concret al iesirii Germaniei din UE.

Crin Antonescu, reactie in razboiul cu Orban: Cred ca ma incadrez pentru alegeri. Nu am de luat lectii

Crin Antonescu ar putea rata lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Surse politice au declarat pentru Antena 3 ca acesta ar fi avut rezultate slabe in cadrul sondajului intern organizat de liberali. Lista nu.

ANTONESCU: Ma incadrez cu varf si indesat in criteriile PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, astazi, ca se incadreaza cu varf si indesat in criteriile stabilite de PNL pentru candidatii la europarlamentare, subliniind ca este cat se poate de anti-pesedist.

Crin Antonescu: Ma ncadrez cu vrf si ndesat n criteriile PNL pentru europarlamentare. Sunt ct se poate de anti-pesedist

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca se incadreaza 'cu varf si indesat' in criteriile stabilite de PNL pentru candidatii la europarlamentare, subliniind ca este 'cat se poate de anti-pesedist'.

CORINA CRETU VA PARTICIPA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am o singura oferta publica la ora actuala, de la domnul Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat ieri ca va candida la alegerile europarlamentare, iar deocamdata are oferta de la partidul lui Victor Ponta de a candida pe listele Pro Romania.

Corina Cretu spune ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare si ca ia in considerare propunerea facuta de Victor Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat, vineri seara, la Digi24, ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare din acest an si ca ia in considerare propunerea pe care i-a facut-o in acest sens Victor Ponta, liderul Pro Romania. Daca nu mai sunt dorita intr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc in munti la 50 de ani?, a spus Corina Cretu despre criticile care ii sunt aduse din PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )