Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lista smartphone-urilor care vor primi update la cel mai nou sistem de operare Android Marshmallow 6.0: este si device-ul tau aici?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lista smartphone-urilor care vor primi update la cel mai nou sistem de operare Android Marshmallow 6.0: este si device-ul tau aici?

Lupta dintre fanii platformei mobile de operare Android Google) cu simpatizantii ecosistemului iOS Apple) se pare ca se duce in momentul de fata spre noi functii, printre cele mai cautate fiind o mai buna optimizare a aplicatiilor, care sa conduca la. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci lucruri care vor disparea in urmatorii cinci ani

Din punct de vedere al tehnologiei, 2010 a fost un an foarte diferit fata de 2015. Asa cum va fi si 2020. Jurnalistii de la TechCrunch au realizat un top al lucrurilor care vor disparea, sau vor fi folosite mult.

Dupa atentatele din Franta, numarul celor care vor sa se inroleze in armata a crescut de zece ori

Numarul celor care vor sa se inroleze in Armata Frantei a crescut de 10 ori, de la 150 la 1. 500 de inscrieri zilnic, dupa atentatele jihadiste comise la Paris in ianuarie si noiembrie anul trecut, potrivit EFE.

Medicii rezidenti isi vor primi salariile din fondul de rezerva al CNAM

Medicii rezidenti vor fi salarizati din fondul de rezerva al Companiei Nationale de Asigurari in Medicina CNAM) care a alocat peste 11,6 milioane de lei in acest scop, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei.

Care vor fi pilonii dezvoltarii IT-ului clujean in 2016

Anul 2016 ar putea aduce mutatii spectaculoase in industria IT. Companiile clujene vor experimenta, spun expertii companiilor de consultanta, atat o crestere a numarului total de angajati, cat si o crestere semnificativa a cifrei afaceri. Ei sunt de parere ca aceasta crestere va fi generata intr-o proportie tot mai mare de crearea unor produse informatice noi, protejate de drepturile de autor, dar si de lansarea pe piata a unor dispozitive hardware care incorporeaza programe informatice specifice.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )