Libnet.ro
UNICEF

09:16

Lista tuturor salariilor din fotbalul italian. Cat castiga Bogdan Lobont si ceilalti romani

Antena3 Antena3,
Lista tuturor salariilor din fotbalul italian. Cat castiga Bogdan Lobont si ceilalti romani

Fundasul central al formatiei Napoli si capitanul echipei nationale a Romaniei, Vlad Chiriches, este cel mai bine platit jucator roman care activeaza in campionatul Italiei, conform unui. continuă pe Antena3

Noii bugetari de lux: Peste 16.000 lei/luna salariul primarului din Alba. Vezi cat castiga EDILUL din localitatea ta

Legea salarizarii implementata de la 1 iulie de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat liber primariilor sa isi faca dupa bunul plac salariile folosind banii publici ai locuitorilor din orasele sau.

Cat castiga un angajat Lidl

De la 1 octombrie 2016, fiecare angajat al Lidl Romania cu norma intreaga castiga peste 1. 568 lei net lunar, suma care include valoarea bonurilor de masa. Retailerul german Lidl a crescut.

Ministerul Finantelor: Nu sunt dificultati la plata salariilor din cadrul Ministerului Apararii si nu exista astfel de probleme la niciun alt minister

Ministerul Finantelor sustine printr-un comunicat transmis presei ca nu sunt probleme la plata salariilor in cadrul Ministerului Apararii Nationale. In urma informatiilor aparute in mass-media va comunicam ca nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale. Totodata, precizam ca nu exista astfel de probleme la niciun alt minister.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )