Libnet.ro
UNICEF

13:00

LISTELE PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE La vremuri noi, tot noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LISTELE PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE La vremuri noi, tot noi

Biroul Electoral Central a incheiat, ieri, prima etapa in calendarul alegerilor europarlamentare ce vor avea loc in 26 mai 2019 si care a constat in inregistrarea listelor de candidati a tuturor formatiunilor politice care doresc sa participe la acest scrutin. La o prima vedere, din analiza listelor de candidati depuse de formatiunile politice parlamentare nu vedeam prea multe noutati. continuă pe Ziarul Bursa

PMP a depus la BEC lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

PMP a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, lista de semnaturi de sustinere si cea de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare.

PSD, Miscare decesiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare. Sunt onorata sa fac parte din echipa Partidului Social.

PSD, miscare decisiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc la data de 26 mai. Sunt onorata sa fac parte din.

Se inchid listele pentru candidaturile la europarlamentare

Partidele politice, candidatii independenti, aliantele politice si electorale mai pot depune pana joi la Biroul Electoral Central candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Potrivit.

Astazi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare din 26 mai expira astazi, la ora 24. Listele de candidaturi ale partidelor si candidaturile independente se depun la Biroul Electoral Central BEC) insotit de 200. 000 de semnaturi in cazul partidelor si de 100. 000 de semnaturi pentru candidaturile independente.

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Traian Basescu este primul pe lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europene din 26 mai. Presedintele PMP, Eugen Tomac, se afla pe locul doi.

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus 327.890 semnaturi valide pentru sustinerea candidaturii

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul.

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus la BEC peste 300.000 de semnaturi

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul.

ALIANTA USR-PLUS A DEPUS LISTELE PENTRU EUROPARLAMENTARE LA BEC Ciolos: Propunem romanilor o adevarata alternativa politica

Alianta USR - PLUS a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, listele cu semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )