Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE Astra Giurgiu - Hermannstadt (17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Astra Giurgiu - Hermannstadt (17:00)

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, continua sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt . continuă pe Online Sport

LIVE Astra Giurgiu - Hermannstadt 0-0

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, continua sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt .

Asa am trait Astra Giurgiu - Hermannstadt 1-0

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, a continuat sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt .

LIVEText Simona Halep vs Belinda Bencic (de la ora 17:00)

Belinda Bencic a supravietuit meciului cu Aryna Sabalenka precum o facea pe vremuri Bruce Willis in Die Hard. Elvetianca a salvat sase mingi de meci, iar acum incearca sa produca o noua surpriza: sa o elimine pe Simona Halep. Returul ar putea fi cheia meciului din sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, tinand cont de faptul ca ambele sunt puternice in schimburile prelungite de pe linia de fund. Partida va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 17:00.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

Liga 1: Astra a nvins FC Hermannstadt, scor 1-0

Formatia Astra Giurgiu a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, in etapa a 25-a a Ligii I, informeaza News. ro. Giurgiuvenii au urcat pe pozitia a patra a clasamentului, in timp ce echipa din Sibiu a ramas pe locul al noualea.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )