Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIVE CFR Cluj - Craiova 0-0

Online Sport Online Sport,
LIVE CFR Cluj - Craiova 0-0

Derby-ul etapei a 10-a se disputa ni Gruia intre CFR Cluj si U Craiova, doua echipe cu pretentii la titlul de campioana in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE CFR Cluj - Craiova (21:00)

Derby-ul etapei a 10-a se disputa ni Gruia intre CFR Cluj si U Craiova, doua echipe cu pretentii la titlul de campioana in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CFR Cluj - Craiova 0-0

Derby-ul etapei a 10-a s-a disputatGruia intre CFR Cluj si U Craiova, doua echipe cu pretentii la titlul de campioana in Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Craiova rateaza victoria in Gruia cu CFR Cluj. Penalty ratat de Mitrita!

CFR Cluj si U Craiova au remizat, scor 0-0, luni seara, in ultima partida a etapei a 10-a din Liga 1 Betano.

LIVE Hermannstadt - FCSB (21:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, de la ora 21:00, meciul vedeta al zilei in Liga 1 Betano: Hermannstadt - FCSB. Apasati aici pentru live video .

LIVE Viitorul - Astra (18:00)

Duel interesant la Ovidiu intre doua dintre campioanele ultimelor trei sezoane. Astra vine pe terenul celor de la Viitorul din postura de singura echipa fara infrangere in acest sezon de Liga 1. Apasati aici pentru live video .

LIVE Dinamo - Sepsi (21:00)

Etapa a 10-a din Liga 1 Betano debuteaza, vineri seara, cu meciul dintre Dinamo si Sepsi Sf. Gheorghe. Apasati aici pentru live video .

Mitrita tinteste titlul de golgeter in Liga 1. Intepaturi spre CFR Cluj

Mijlocasul Alexandru Mitrita a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa, despre ambitiile pe care le are in acest sezon competitional.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )