Libnet.ro
UNICEF

07:30

LIVE Cupa Romaniei, Voluntari - Craiova (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Cupa Romaniei, Voluntari - Craiova (20:30)

Joi seara de la 20:30 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre FC Voluntari si CS Universitatea Craiova. Echipa ilfoveana s-a impus in tur cu 1-0 in meciul considerat in deplasare. continuă pe Online Sport

LIVE Cupa Romaniei, Voluntari - Craiova

Joi seara de la 20:30 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre FC Voluntari si CS Universitatea Craiova. Echipa ilfoveana s-a impus in tur cu 1-0 in meciul considerat in deplasare.

FC Voluntari elimina Craiova si va disputa finala Cupei Romaniei

FC Voluntari si CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, in returul semifinalelor Cupei Romaniei. Echipa din Ilfov s-a calificat in finala dupa ce in tur se impusese la limita, scor 1-0.

LIVE Pandurii - Chiajna (20:30)

Pandurii Tg. Jiu si Concordia Chiajna trag cortina, luni seara, de la 20:30, peste etapa a 10-a din Liga 1, faza playout. Un meci intre doua echipe aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.

Scandal urias la tribuna VIP in pauza meciului Voluntari - Craiova

Un scandal monstru a izbucnit la pauza meciului dintre FC Voluntari si CS Universitatea Craiova din returul semifinalelor Cupei Romaniei, meci disputat la Chiajna.

ACS Poli - Astra 0-3: bataie de joc in Cupa Romaniei. Cum s-au calificat giurgiuvenii in finala. Gol fenomenal Budescu

Fotbalul romanesc a decazut atat de mult, incat avem echipe care desconsidera competitii importante, inclusiv in faze superioare. Ceea ce s-a intamplat in returul semifinalelor Cupei Romaniei e o alta dovada in acest sens.

Pandurii castiga la ultima faza cu Chiajna si ramane in lupta pentru salvare

Pandurii Tg. Jiu si Concordia Chiajna au tras cortina, luni seara, de la 20:30, peste etapa a 10-a din Liga 1, faza playout. Un meci extrem de apatic in prima repriza, dar care a luat foc in partea a doua cand s-au marcat nu mai putin de patru goluriintre doua echipe aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.

Cum influenteaza instabilitatea si teama preturile vacantelor peste hotare. Turcia mai ieftina cu 30-40%, Bulgaria mai scumpa cu 20-30%

Daca pana anul trecut Turcia era o destinatie destul de scumpa unde un sejur costa 2000 de euro la un hotel de cinci stele, atentatele din ultima vreme, dar si instabilitatea politica au prabusit practic preturile. in schimb Bulgaria profita de aceasta problema si a scumpit cu 20-30% sejururile pentru acest an. Grecia este tara unde preturile se mentin.

Astra Giurgiu, calificare in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima finalista din Cupa Romaniei dupa 3-0 in deplasare cu ACS Poli Timisoara in returul semifinalelor. Fosta campioana castigase in tur cu 4-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )