Libnet.ro
UNICEF

14:15

LIVE FCSB - Astra Giurgiu in playoff

Online Sport Online Sport,
LIVE FCSB - Astra Giurgiu in playoff

De la 21:00 transmitem live text duminica seara meciul FCSB - Astra Giurgiu, primul al etapei a 7-a din playoff. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

Asa am trait FCSB - Astra Giurgiu in playoff

De la 21:00 am transmis live text duminica seara meciul FCSB - Astra Giurgiu, primul al etapei a 7-a din playoff. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE FCSB - Astra Giurgiu (21:00)

De la 21:00 transmitem live text duminica seara meciul FCSB - Astra Giurgiu, primul al etapei a 7-a din playoff. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1, play-off: FCSB - Astra 1-0 / Florin Tanase a adus victoria pentru ros-albastri

FCSB a castigat partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-0, in etapa a saptea a play-off-ului Ligii I. Unicul gol al confruntarii de pe Arena Nationala a fost inscris de Florin Tanase, in minutul 55.

Dan Petrescu, ironic la adresa celor de la Astra Giurgiu

Eliminat in semifinalele Cupei Romaniei de Astra Giurgiu, antrenorul Dan Petrescu a trimis sageti in directia rivalilor de la Dunarea.

LIVE Concordia - Gaz Metan (21:00)

La jumatatea playout-ului, in deschiderea etapei a 7-a, se intalnesc ultima si prima clasata: Concordia Chiajna contra Gaz Metan Medias. Un meci pe care ilfovenii nu-si permit luxul sa-l piarda pentru a nu se indrepta vertiginos spre al doilea esalon. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Ionut Cristache de la Romania 9, abia mutat la ora 19.00, se va intoarce la ora 21.00 cu o emisiune de dezbatere electorala

Realizatorul TVR Ionut Cristache, a carui emisiune Romania 9 a fost mutata luna aceasta la ora 19. 00, la concurenta cu jurnalele principalelor posturi comerciale, se va muta de martea viitoare inapoi la ora 21, dar cu un alt titlu: emisiunea de dezbatere electorala EuRo 19, dupa cum au spus, la solicitarea HotNews. ro, reprezentantii TVR.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )