Libnet.ro
UNICEF

20:30

LIVE Festivalul Dilema Veche:care e relatia intre identitatea locala si cea europeana?

Adevărul Adevărul,
LIVE Festivalul Dilema Veche:care e relatia intre identitatea locala si cea europeana?

Cetatea Alba Carolina a fost renovata cu fonduri europene), iar orasul Alba Iulia isi reconstruieste acum identitatea in jurul centrului sau istoric. Dar Alba Iulia este un oras european. Asa incat Festivalul Dilema Veche provoaca o dezbatere: care e relatia intre identitatea locala si cea europeana? Invitatii incearca sa afle cata Europa incape intr-un oras cu o amprenta istorica si culturala veche si unica. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Festivalul Dilema Veche, un autobuz de intelectuali itineranti

Redactorul-sef Dilema Veche Mircea Vasilescu, impreuna cu Cristina Comandasu, redactor-sef adjunct la Radio Romania Muzical, vor discuta cu jurnalista Simona Chitan despre Festivalul Dilema Veche 30 august-1 septembrie), precum si despre cele sase CD-uri de colectie care se vor distribui incepand de maine cu revista Dilema Veche.

Festivalul Dilema veche in Cetatea Alba Iulia: trei zile cu teatru, film, dezbateri, muzica intr-un spatiu inedit

Cetatea din Alba Iulia gazduieste in de vineri pana duminica, 30 august 1 septembrie, unul dintre cele mai mari evenimente culturale din Romania. Festivalul Dilema veche Festivalul ofera locuitorilor Transilvaniei, dar si dilematecilor de pretutindeni, prilejul unui weekend cultural, intr-un spatiu inedit si cu acces gratuit.

VIDEO Lavinia Coman, cronicar muzical: Festivalul Enescu e un brand. Muzica are un pret spiritual incomesurabil

Redactorul-sef Dilema Veche Mircea Vasilescu a discutat la Adevarul Live, impreuna cu profesoara Lavinia Coman, cu redactorul-sef adjunct la Radio Romania Muzical, Cristina Comandasu, si cu jurnalista Simona Chitan despredespre Festivalul International George Enescu, care incepe pe 1 septembrie, despre Festivalul Dilema Veche, despre cele 6 CD-uri de colectie care se vor distribui de maine cu revista Dilema Veche, precum si .

FESTIVALUL DILEMA. Cum vad copiii lumea peste o mie de ani. O extraterestra vine pe Pamant sa-si faca manichiura

Cea de-a doua zi a Festivalului Dilema Veche, care se desfasoara in acest week-end la Alba Iulia, a inceput cu un atelier de scriere creativa si benzi desenate care a avut loc la Muzeul National al Unirii.

GALERIE FOTO Trei zile de cultura la Cetatea Alba Iulia, cu Dilema Veche

Maine, Cetatea Alba Iulia isi va deschide portile pentru cea de-a doua editie a Festivalului Dilema Veche, care se va desfasura in perioada 30 august 1 septembrie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )