Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Finala Europa League: Arsenal - Chelsea (22:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Europa League: Arsenal - Chelsea (22:00)

Cele doua rivale londoneze, Arsenal si Chelsea, lupta in indepartatul Baku, la Marea Caspica, pentru trofeul Europa League. continuă pe Online Sport

LIVE Finala Europa League: Chelsea - Arsenal

Cele doua rivale londoneze, Arsenal si Chelsea, lupta in indepartatul Baku, la Marea Caspica, pentru trofeul Europa League.

Asa am trait Finala Europa League: Chelsea - Arsenal

Cele doua rivale londoneze, Arsenal si Chelsea, s-au luptat in indepartatul Baku, la Marea Caspica, pentru trofeul Europa League.

Chelsea o zdrobeste pe Arsenal in finala Europa League

Duelul suta la suta londonez din finala Europa League disputata la Baku in Azerbaidjan a fost castigat de Chelsea, cu 4-1, in fata celor de la Arsenal.

Totul despre finala Europa League

Baku gazduieste, miercuri seara, finala Europa League din acest sezon, meci care le aduce fata in fata pe Arsenal si Chelsea, doua rivale din Premier League.

Arsenal - Chelsea, finala Europa League, prima batalie a razboiului civil englezesc

Finala Europa League se joaca azi, de la ora 22. 00, pe Stadionul Olimpic din Baku Azerbaidjan) si va fi transmisa de Digi Sport si Telekom Sport.

LiveText Chelsea vs Arsenal 0-0 (Pauza)

Castigatoare a competitiei in 2013, Chelsea se va duela cu rivala Arsenal, echipa aflata in cautarea unui loc de Champions League pentru sezonul viitor. A 198-a intalnire dintre cele doua echipe londoneze doar a treia intr-o competitie europeana) va avea loc in Azerbaidjan, pe Stadionul Olimpic din Baku. Finala Europa League va incepe la ora 22:00 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Chelsea o bate zdravan pe Arsenal, castiga finala Europa League. Eden Hazard, omul meciului

Chelsea Londra nu a avut mila de concitadina Arsenal, o invinge cu 4-1, dupa un meci in care toate golurile s-au marcat dupa pauza.

Chelsea o bate zdravan pe Arsenal, castiga finala Europa League! Eden Hazad, omul meciului

Chelsea Londra nu a avut mila de concitadina Arsenal, a invins-o cu 4-1, dupa un meci in care toate golurile s-au marcat dupa pauza.

Chelsea o bate zdravan pe Arsenal, castiga finala Europa League! Eden Hazard, omul meciului

Chelsea Londra nu a avut mila de concitadina Arsenal, a invins-o cu 4-1, dupa un meci in care toate golurile s-au marcat dupa pauza.

FOTOGALERIE Chelsea a castigat pentru a doua oara Europa League (4-1 vs Arsenal) / Echipa lui Emery rateaza prezenta in sezonul viitor de Champions League

Chelsea Londra si-a trecut in palmares al doilea trofeu Europa League, dupa ce a invins rivala Arsenal, scor 4-1, pe Stadionul Olimpic din Baku Azerbaidjan). in urma acestui rezultat, tunarii au ratat calificarea in sezonul viitor de Champions League au terminat pe locul 5 in Premier League).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )