Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE incepe votarea noului sef al FRF. Coalitie Burleanu - Puscas! Sandu a parasit sedinta.

România Liberă România Liberă,
LIVE incepe votarea noului sef al FRF. Coalitie Burleanu - Puscas! Sandu a parasit sedinta.

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. Astfel Marcel Puscas s-a retras din competitie pentru a-l sustine pe Burleanu. Primul care voteaza este Adrian Mititelu, ales supervizor de catre membrii prezenti in sala. Mircea Sandu paraseste sala deoarece are o intalnire cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, diseara urmand sa se dispute . continuă pe România Liberă

LIVE incepe votarea noului sef al FRF, 172 membri prezenti. Coalitie Burleanu - Puscas!.

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. ---- La prezidiu a ajuns si fostul fotbalist Marcel Puscas, care dupa un discurs mai scurt decat al celorlalti trei dinaintea sa a conchis: Daca aveti incredere in mine acordati-i votul lui Burleanu. Astfel coalitia dintre Burleanu si Puscas a devenit una oficiala. Ultimul discurs a fost cel al lui Sorin .

LIVE incepe votarea noului sef al FRFi. ...

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. Astfel Marcel Puscas s-a retras din competitie pentru a-l sustine pe Burleanu. Primul care voteaza este Adrian Mititelu, ales supervizor de catre membrii prezenti in sala. Mircea Sandu paraseste sala deoarece are o intalnire cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, diseara urmand sa se dispute .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Mircea Sandu ramane presedinte onorific. ...

UPDATE: Cvorumul este indeplinit. Surse de la Casa Fotbalului spun ca seful FRF va fi stabilit azi, indiferent de numarul celor prezenti in sala. In sala de la Casa Fotbalului sunt prezenti 171 de membri, cu putin peste limita minima de 2/3 din totalul de 250, necesara pentru a avea loc alegerile. Mai este putin timp pana va fi ales noul sef al FRF. Mircea Sandu a stat in fruntea Federatiei 23 de ani. In sala se voteaza numirea lui Mircea Sandu ca presedinte de onoare. El este ales in cele .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Candidatii isi prezinta programele. ...

UPDATE: Vasile Avram isi incheie discursul: Urechile mele si telefonul vor fi deschise pentru voi. ------- Cvorumul a fost indeplinit in cele din urma, iar Mircea Sandu a facut o prezentare sumara a celor cinci candidati. Vasile Avram este primul care are cuvantul pentru a-si sustine candidatura in fata membrilor prezenti la Casa Fotbalului. Favoritul lui Mircea Sandu este Gheorghe Chivorchian, fost sef de club si membru care a activat in structurile FRF. El si cu Avram au cea mai mare .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )