Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE MADRID Simona Halep vs. Ana Ivanovic, in sferturi (azi, 15:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE MADRID Simona Halep vs. Ana Ivanovic, in sferturi (azi, 15:00)

Simona Halep joaca vineri de la ora 15:00 in sferturile de finala de la turneul de la Madrid, la o zi dupa victoria din optimi. continuă pe Online Sport

LIVE MADRID Simona Halep vs. Ana Ivanovic, in sferturi (azi, 16:00)

Simona Halep joaca vineri de la ora 16:00 in sferturile de finala de la turneul de la Madrid, la o zi dupa victoria din optimi.

VIDEO Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa o victorie in 3 seturi in fataSabinei Lisicki

Simona Halep, favorita numarul 4, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid dupa o victorie in 3 seturi, 5-7, 6-3, 6-2, in fata germanceiSabinei Lisicki, locul 16 WTA.

Simona Halep a devenit prima jucatoare din Romania cu cei mai multi bani castigati din tenis

Dupa calificarea in turul doi al turneului de la Madrid, Simona Halep isi va rotunji veniturile. Astfel, de la inceputul carierei in circuitul profesionist, Halep a depasit pragul de 3 milioane de dolari castigati din tenis.

Simona Halep a invins-o pe Ana Ivanovic si s-a calificat in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o pe Ana Ivanovic si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, revansandu-se astfel pentru infrangerea suferita in fata aceleiasi jucatoare in Fed Cup. Favorita numarul 4.

Simona Halep: Meciul din semifinale cu Kvitova va fi greu, dar voi lupta pentru sansa mea

Simona Halep se asteapta la un meci dificil cu cehoaica Petra Kvitova, in semifinalele turneului de la Madrid, unde s-a calificat dupa victoria de vineri impotriva Anei Ivanovic. Semifinala cu Petra Kvitova va fi.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Madrid. A batut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numarul 11 a turneului. Halep a inceput mai slab jocul, care a durat aproximativ o ora. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar romanca a revenit in joc. A profitat de greselile nefortate ale adversarei sale si a dominat patida castigand consecutiv urmatoarele sase ghemuri, castigand setul cu 6-2.

Simona Halep, calificata in sferturi la Madrid. Revenire de senzatie in fata lui Lisicki!

Simona Halep a reusit sa obtina o calificare spectaculoasa in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o pe Sabine Lisicki in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2.

LIVETEXT Simona Halep - Ana Ivanovici, duelul pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) o infrunta incepand cu ora 16. 00 pe Ana Ivanovici 12 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Daca va invinge, romanca o va intalni in semifinale pe Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, unde se va duela cu Petra Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a invins-o pe Ana Ivanovici 12 WTA) in meciul disputat vineri si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. in aceasta faza, romanca o va intalni pe Petra Kvitova 6 WTA), calificata dupa retragerea din competitie a Serenei Williams 1 WTA).

LIVE Simona Halep la Madrid, in turul 2

Simona Halep a aflat marti seara ora meciului de miercuri, de la turneul de la Madrid. Va fi 12:00, primul meci pe terenul principal, acolo unde Halep o intalneste in turul 2 pe spanioloaica Lara Arrubarrena. Meciul este live text in pagina de mai jos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )