Libnet.ro
UNICEF

14:15

LIVE US Open: Sorana Cirstea si Monica Niculescu pe teren dupa ora 18:00

Online Sport Online Sport,
LIVE US Open: Sorana Cirstea si Monica Niculescu pe teren dupa ora 18:00

Dupa ce luni in prima zi a US Open am avut trei jucatoare care au intrat in competitie si din fericire toate trei s-au calificat mai departe, marti este randul Soranei Cirstea si Monicai Niculescu sa inceapa aventura la Flushing Meadows. continuă pe Online Sport

LIVE US Open: Sorana Cirstea contra Heather Watson in primul tur

Dupa ce luni in prima zi a US Open am avut trei jucatoare care au intrat in competitie si din fericire toate trei s-au calificat mai departe, marti este randul Soranei Cirstea si Monicai Niculescu sa inceapa aventura la Flushing Meadows.

US Open: Sorana Cirstea, a patra romanca in turul doi

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva britanica Heather Watson, locul 46 WTA, si a devenit a patra jucatoare din Romania care a acces in turul 2 al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Sorana a trecut in doua seturi, 6-1, 6-1, de Heather Watson, din Marea Britanie.

GAME cu GAME US Open: Sorana Cirstea contra Heather Watson in primul tur

Dupa ce luni in prima zi a US Open am avut trei jucatoare care au intrat in competitie si din fericire toate trei s-au calificat mai departe, marti a fostrandul Soranei Cirsteasa inceapa aventura la Flushing Meadows.

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al US Open

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, s-a calificat, marti, in turul 2 al US Open, ultimul Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva.

Vesti bune din America! Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open, dupa o evolutie impecabila in fata unei jucatoare mult mai bine clasata in ierarhia WTA

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 de la US Open, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe americanca Heather Watson, locul 46 mondial, scor 6-1, 6-1.

Sorana Cirstea, calificare spectaculoasa in turul 2 la US Open

Sorana Cirstea a obtinut o calificare spectaculoasa in turul 2 la US Open, devenind astfel a patra jucatoare din Romania care trece de prima runda la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cirstea, locul 80 in.

Monica Niculescu, eliminata la dublu, in semifinalele de la New Haven

Perechea Monica Niculescu/Caroline Garcia Romania/Franta) a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari, informeaza wtatennis. com.

WTA New Haven: Monica Niculescu, eliminata in semifinale la dublu

Perechea Monica Niculescu/Caroline Garcia Romania/Franta) a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari, informeaza Mediafax.

Romanca Monica Niculescu a fost eliminata in cadrul semifinalelor la dublu de la New Haven

Monica Niculescu siCaroline Garcia au fost eliminate, vineri, in semifinalele de dublu de la New Haven. Perechea romano-franceza a fost invinsa de perechea Marina Erakovici/Arantxa Parra Santonja Noua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )