Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 15 ani de la atentatul din 11 septembrie 2001. De ce nu am castigat razboiul cu terorismul?

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 15 ani de la atentatul din 11 septembrie 2001. De ce nu am castigat razboiul cu terorismul?

Se implinesc 15 ani de la cel mai sangeros atentat terorist 2. 977 de morti) din istorie, care a vizat Turnurile Gemene din New York si cladirea Pentangonului, centrul de comanda al armatei americane. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, Corina Suteu, in direct la Adevarul Live, de la ora 13.00. Despre soarta teatrului, a Cuminteniei si a filmului romanesc

Prezenta la deschiderea Galei Tanarului Actor HOP, de la Costinesti, ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat ca putina lume isi mai aminteste ca la inceputul carierei sale a fost critic de teatru. Demnitarul a acceptat o discutie in direct, de la Gala HOP, in exclusivitate la Adevarul Live, de la ora 13.

Emilia Popescu, despre studentia la Actorie si ce a urmat dupa absolvire, la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Atrita Emilia Popescu a fost membra in juriul Galei Tanarului Actor HOP in mai multe editii si vorbeste despre experienta sa in aceasta calitate in cadrul unui interviu, la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, ora 12:00. Cat de eficienta este bacterioterapia in imunizarea copiilor, inainte de revenirea in colectivitate

Odata cu reintrarea copiilor in colectivitate creste probabilitatea dezvoltarii mai multor probleme de sanatate, iar parintii cauta cele mai bune variante pentru a-i imuniza pe cei mici. Doctorul Raluca Grigore, medic primar ORL in cadrul Spitalului Clinic Coltea, va explica la Adevarul Live in ce consta bacterioterapia internazala si cat de eficienta este in prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii de tipul otitelor si adenoiditelor.

Ion Caramitru, despre tinerii actori si soarta lor dupa facultate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorul Ion Caramitru, presedintele UNITER, se afla zilele acestea la Gala Tanarului Actor HOP, care se desfasoara la Costinesti. Cu acest prilej, a vorbit despre tinerii actori si despre soarta lor dupa absolvirea facultatii, dar si despre amintirile care il leaga de acest eveniment.

Neagu Djuvara evoca momente importante din viata sa, sub un titlu incitant: Ce-am facut in ultima suta de ani

In urma cu 10 ani, Neagu Djuvara lansa noua serie a Conferintelor Teatrului National, reinnodand, la initiativa lui Ion Caramitru, o traditie indelungata si de inalt reper cultural a TNB. Dupa trei conferinte sustinute de-a lungul unui deceniu, Neagu Djuvara, aflat la venerabila varsta de 100 de ani, inaugureaza pe 2 octombrie 2016, ora 11. 00, la Sala Studio, o noua stagiune a Conferintelor Teatrului National. Reputatul istoric va evoca momente importante din viata sa, sub un titlu incitant: Ce-am facut in ultima suta de ani. Recomandare de lectura: 444 fragmente memorabile ale lui Neagu DjuvaraAlte carti de Neagu Djuvara.

Au trecut 15 ani de la cel mai mare scandal din istoria televiziunii britanice. Cum a reusit Charles Ingram sa castige Vrei sa fii milionar? trisand (VIDEO)

Se implinesc 15 ani de cand Charles Ingram a intrat in istoria neagra a televiziunii britanice dupa ce, la emisiunea Vrei sa fii milionar?, a reusit sa castige un milion de.

Cea mai mare comanda din ultimii 15 ani pentru santierul naval din Braila. Opt nave de mare capacitate vor fi livrate in Kazakhstan

Santierul naval Vard Braila a dat, marti, 6 septembrie, startul celei mai mari comenzi primite in ultimii 15 ani. Nu mai putin de opt nave de mare capacitate va trebui sa livreze santierul brailean, in urmatorii doi ani, unor beneficiari care le vor folosi la transportul unor utilaje din domeniul petrolier, pe Marea Caspica si pe un fluviu de pe teritoriul Kazakhstanului.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Tudorache la conducerea ministerului de Interne: Depunerea juramantului, miercuri la ora 16.00

Dragos Tudorache, propus de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministrul de Interne, dupa demisia lui Petre Toba, va depune miercuri, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de.

US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe numarul 1 mondial Serena Williams, in sferturi la US Open, miercuri noapte, la ora 02. 00, in primul meci din sesiunea de seara de pe arena Arthur Ashe.

15 ani de la decriminalizarea homosexualitatii in Romania

Astazi se implinesc 15 ani de la decriminalizarea homosexualitatii in Romania. Pe 6 septembrie 2001, Senatul Romaniei aproba, cu 83 de voturi pentru, 32 impotriva si 6 abtineri, ordonanta 89 a guvernului Nastase, care abroga .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )