Libnet.ro
UNICEF

12:15

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Cat de realista este unirea cu Republica Moldova? Se poate repeta 1918?

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Cat de realista este unirea cu Republica Moldova? Se poate repeta 1918?

Marsul tinerilor din Republica Moldova care sustin cauza unirii Romaniei cu Basarabia a readus aceasta problema in dezbaterea opiniei publice. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00:Cine cu cine se lupta pentru sefia PSD

Batalia pentru pozitia de presedinte PSD s-a deschis oficial odata cu retragerea formala a lui Victor Ponta din fotoliul de lider.

VIDEO Imagini de la apropierea sondei New Horizons de Pluto / Noi imagini, cu o rezolutie de zece ori mai mare, miercuri, dupa ora 22,00

NASA a publicat cateva imagini ale planetei Pluto surprinse de sonda in timp ce se apropia de planeta pitica. Nu ati vazut nimic inca! Imaginile de azi sunt doar ultimele dintr-o serie a 'spectacolului fotografic' al New Horizons, scrie NASA, in mesajul de prezentare al acestui scurt flimulet, adaugand ca noi imagini cu o rezolutie de 10 ori mai mare vor fi disponibile miercuri, dupa ora 22,00, ora Romaniei.

Let Me Entertain You: Accesul in spatiul de concert va fi permis de la ora 16.00

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Organizatorii au anuntat ca accesul va fi permis de la ora 16. 00, iar pe lista obiectelor interzise figureaza.

Adevarul Live, ora 14.00. Megamoschee in Bucuresti: necesitate sau provocare?

Un interviu-eveniment cu una dintre cele mai cunoscute personalitati ale vietii culturale romanesti, academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, tema fiind de maxim interes: care sunt implicatiile constructiei unei megamoschei la Bucuresti? Care sunt semnificatiile unui asemenea gest si urmarile sale pe termen scurt si lung? Care ar fi justificarea unei asemenea initiative si cum se incadreaza ea in istoria culturala a spatiului romanesc?.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si Monica Niculescu se lupta pentru un loc in semifinale (de la ora 15:00)

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) si Andreea Mitu se vor lupta, vineri, pentru un loc in semifinalele BRD Bucharest Open. Partida dintre cele doua sportive din Romania va fi prima pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Greva ROMATSA: 17 dintre cele 40 de zboruri operate in intervalul orar 11:00-13:00 au fost afectate

Greva angajatilor ROMATSA programata miercuri in intervalul orar 11:00-13:00 a dus la afectarea a 17 zboruri din cele 40 de curse care urmau sa opereze intre aceste ore, informeaza B1 TV. Fata de cele 40 de curse.

Angajatii ROMATSA, greva de avertisment miercuri, intre orele 11:00 si 13:00 (VIDEO)

Controlorii de trafic aerian intra miercuri, intre orele 11:00 si 13:00, in greva de avertisment. Sunt programate in acest interval 40 de zboruri, anunta reprezentantii aeroportului, potrivit B1 TV. Vorbim de o.

Live Text Niculescu - Mitu: ora 15.00. Spectacol la Bucharest Open, in lupta pentru semifinale

Monica Niculescu, a treia favorita, o intalneste pe Andreea Mitu, 78 WTA, vineri, in sferturile turneului BRD Bucharest Open. Cel mai asteptat meci al turneului se anunta unul al surprizelor, ambele jucatoare aflandu-se intr-o forma foarte buna.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )