Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Noiembrie 1942. Stalingrad. Armata Romana in Infern

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Noiembrie 1942. Stalingrad. Armata Romana in Infern

Batalia de la Stalingrad a lasat in urma una dintre cele mai insangerate pagini din istoria omenirii. in marea confruntare de pe Volga, care a reprezentat un punct de rascruce in desfasurarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Armata Romana a inregistrat cea mai severa infrangere din istoria sa. Din efectivul total angajat, care s-a ridicat la 253. 957 de oameni, pierderile s-au cifrat la 158. 854 de militari morti, raniti si disparuti). continuă pe Adevărul

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Noiembrie 1942. Stalingrad. Armata romana in Infern

Batalia de la Stalingrad a lasat in urma una dintre cele mai insangerate pagini din istoria omenirii. in marea confruntare de pe Volga, care a reprezentat un punct de rascruce in desfasurarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, armata romana a inregistrat cea mai severa infrangere din istoria sa. Din efectivul total angajat, care s-a ridicat la 253. 957 de oameni, pierderile s-au cifrat la 158. 854 de militari morti, raniti si disparuti).

Dezbatere Historia: Noiembrie 1942. Stalingrad. Armata Romana in Infern

Batalia de la Stalingrad a lasat in urma una dintre cele mai insangerate pagini din istoria omenirii. in marea confruntare de pe Volga, care a reprezentat un punct de rascruce in desfasurarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Armata Romana a inregistrat cea mai severa infrangere din istoria sa. Din efectivul total angajat, care s-a ridicat la 253. 957 de oameni, pierderile s-au cifrat la 158. 854 de militari morti, raniti si disparuti).

Adevarul Live, ora 15.00: Costin Borc, ministrul Economiei, prezinta bilantul celor 12 luni de guvernare

Vicepremierul Costin Borc, ministrul Economiei, va prezenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, bilantul celor 12 luni de guvernare, cum s-a schimbat economia si mediul de afaceri in ultimul an, care sunt masurile adoptate in sprijinul antreprenorilor.

Vlad Zografi si Ioana Parvulescu, doi scriitori pe o banca literara, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Ioana Parvulescu si Vlad Zografi sunt doua nume ale literaturii contemporane care vor fi prezente la Targul de Carte Gaudeamus 16-20 noiembrie). Cei doi scriitori se vor afla in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live. Cum va acoperi PSD masurile electorale promise?

Fostul ministru de Finanate Eugen Teodorovici, candidat al PSD pentru Senat, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre viitorul premier, programul de guvernare privind fiscalitatea, masurile electorale promise, dar si atacarea la CCR a proiectului de lege privind cresterile salariale.

Au fost stabilite urnele pentru tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei (Joi, ora 11:00)

Joi de la ora 11:00 Casa Fotbalului va gazdui tragerea la sorti a meciurilor fazei optimilor de finala in Cupa Romaniei. Cele 16 echipe ajunse in aceasta etapa a intrecerii au fost repartizate in doua urne valorice, dupa cum urmeaza.

Au fost stabilite urnele pentru tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei (Joi, ora 11:00)

Joi de la ora 11:00 Casa Fotbalului va gazdui tragerea la sorti a meciurilor fazei optimilor de finala in Cupa Romaniei. Cele 16 echipe ajunse in aceasta etapa a intrecerii au fost repartizate in doua urne valorice, dupa cum urmeaza.

INTERVIU Ana Blandiana spune povestiri fantastice la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ana Blandiana este cunoscuta publicului cititor drept o prolifica poeta, insa prea putina lume ii cunoaste proza. La Targul de Carte Gaudeamus de anul acesta 16-20 noiembrie), scriitoarea revine cu un volum in care aduna Povestiri fantastice, scrise si grupate in patru mari capitole: Cele patru anotimpuri 1977), Proiecte de trecut 1982), Povesti de dragoste la prima vedere 2008) si Cartea simturilor 2015).

Adevarul Live, ora 14.00: Istoricul Marius Oprea, despre Mafia araba. De la Ceausescu la Iliescu, lansata la Gaudeamus

Istoricul Marius Oprea a scris doua noi carti, care vor fi lansate la Gaudeamus. Vineri, de la ora 15. 00, la standul Grupului Corint, va avea loc lansarea cartii Mafia araba in Romania. De la Ceausescu la Iliescu. Duminica, de la ora 12. 30, la standul Editurii Polirom, va fi lansat volumul Turma pastorului mut. Autorul Marius Oprea va fi de la ora 14. 00 in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre aceste volume.

Care sunt avantajele unei asigurari de viata si cat de constient este romanul de acestea, aflam la Adevarul Live, de la ora 13.00

Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life, vine astazi la Adevarul Live pentru a vorbi depre cum s-a schimbat in ultimii ani perceptia romanillor fata de asigurarile de viata.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )