Libnet.ro
UNICEF

18:15

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia. Patrimoniul uitat: bisericile de lemn din Romania

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia. Patrimoniul uitat: bisericile de lemn din Romania

Sunt ascunse de ochii lumii si cunoscute aproape numai locuitorilor din imprejurimi, dar aceste comori perisabile, pastratoare ale valorilor traditionale romanesti, asteapta sa fie redescoperite. Este vorba de bisericile de lemn din Romania, constructii unice de mare valoare arhitecturala si istorica, ramasite ale unor vremuri in care arta constructiei si a mestesugului se ghida inca dupa traditii vechi de sute de ani. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Legea darii in plata a fost adoptata pe articole si va intra la votul final, la ora 13.00

Legea darii in plata, initiata de deputatul PNL Daniel Zamfir, va fi supusa votului final al Camerei Deputatilor, miercuri, la ora 13. 00, dupa ce PNL, PSD si UDMR au declarat ca sustin proiectul, care a fost aprobat pe articole.

Damian Draghici a convins Parlamentul European ca elevii trebuie sa invete despre UE. Europarlamentarul, invitat la Adevarul Live, de la ora 14.00

Pe 12 aprilie, cu 482 de voturi pentru, 146 impotriva si 76 abtineri, Parlamentul European a adoptat raportul intitulat Cunoasterea UE in scoli, elaborat de europarlamentarul roman Damian Draghici, raportor din partea SD Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor Europeni) si membru al Comisiei pentru cultura si educatie CULT) a forului legislativ european.

Festivalul DaKINO, la a 25-a editie. La Adevarul Live, de la ora 14.00

Festivalul DaKINO a ajuns la a 25-a editie si demareaza miercuri, 13 aprilie 2016, ora 19. 30, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, cu proiectia in premiera in Romania a filmului ROOM, regizat de Lenny Abrahamson, cu Brie Larson si Jacob Tremblay in rolurile principale.

Adevarul Live, ora 16.00: Riscurile de securitate ale globalizarii

2016 este anul care a adus, cu mai multa claritate decat oricand dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, constiinta foarte clara ca ne aflam intr-o perioada pentru care nu eram pregatiti: ne-am bucurat de fenomenul globalizarii si de evidentele sale avantaje dar, pana acum cel putin, nimeni nu s-a ocupat la modul serios si de riscurile globale pe care le implica fenomenul globalizarii.

VIDEO Conferinta de presa a Festivalului de Film de la Cannes, in direct pe adevarul.ro, de la ora 12.00

Festivalul International de Film de la cannes isi va deschide portile pe 11 mai, avand deja in competitie doua scurtmetraje romanesti. De la ora 11. 00 *ora 12. 00 in Romania), va avea loc o conferinta de presa pe care o puteti urmari pe adevarul. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )