Libnet.ro
UNICEF

17:15

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 10 Mai, ziua cu tripla semnificatie istorica

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: 10 Mai, ziua cu tripla semnificatie istorica

Data de 10 Mai marcheaza trei momente importante din istoriografia Romaniei: inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii. continuă pe Adevărul

10 mai, Ziua Regalitatii. Ce evenimente culturale au loc in Capitala

Astazi, 10 mai, este ziua Regalitatii. intre anii 1866 si 1947, intr-o astfel de zi, romanii sarbatoreau ziua nationala, odata cu ziua regelui. Astfel, cu aceasta ocazie vor fi organizate mai multe.

Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic gazduieste expozitia 10 mai - Ziua Regalitatii

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic AMPT), sub auspiciile Familiei Regale a Romaniei, organizeaza expozitia intitulata 10 mai - Ziua.

Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic gazduieste expozitia 10 mai - Ziua Regalitatii (VIDEO)

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic AMPT), sub auspiciile Familiei Regale a Romaniei, organizeaza expozitia intitulata 10 mai - Ziua Regalitatii.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce motive a avut Siegfried Muresan sa plece de la PMP la PNL

Europarlamentarul Siegfried Muresan va explica, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cum l-a convins Ludovic Orban sa candideze pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 2019. Va scapa de eticheta premierul lui Basescu? Cum raspunde acuzatiilor de traseism? Ce a facut timp de patru ani la Bruxelles? Iata cateva intrebari al care va raspunde Siegfried Muresan.

Adevarul Live, ora 11.00.Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul, despre scandalurile de plagiat care au macinat institutia

Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul din Bucuresti, profesorul Adrian Ivan, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalurile de plagiat care au macinat institutia in ultimii ani, dar si despre reforma cu care vrea sa schimbe fata Academiei.

Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul, Adrian Ivan:Domnul ministru Teodorovici nu merita diploma, asa ca i-am retras-o

Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul din Bucuresti, profesorul Adrian Ivan, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalurile de plagiat care au macinat institutia in ultimii ani, dar si despre reforma cu care vrea sa schimbe fata Academiei.

10 mai: zi de sarbatoare nationala cu insemnatate tot mai straina

Probabil ca nu stiai ca ziua de 10 mai este zi de sarbatoare nationala, iar asta se intampla din cauza ca nu este si zi libera. Ne-am obisnuit sa avem parte de sarbatori nationale care vin la pachet cu zile libere, asa ca o zi in care nu stam acasa s-ar putea sa treaca neobservata.

Astazi, 10 mai, lansare. Dintii ascutiti ai binelui de Bogdan Raileanu, un nou roman n colectia Scriitori romni contemporani a Editurii Humanitas

Astazi, joi, 10 mai, de la ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, sunteti invitati la lansarea romanului Dintii ascutiti ai binelui de Bogdan Raileanu, recent aparut in colectia Scriitori romani contemporani a Editurii Humanitas, coordonata de Andreea Rasuceanu. La eveniment vor vorbi, alaturi de autor, criticul literar Angelo Mitchievici, jurnalista Luiza Vasiliu si Andreea Rasuceanu.

LOTO 6/49. Rezultatele extragerii de joi, 10 mai 2018

Joi, 10 mai 2018, a avut loc o noua extragere Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Iata numerele castigatoare la loto: Joker: 4.

LOTO. LOTO 6/49. Avem numerele extrase la tragerea de joi 10 mai

Joi, 10 mai, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 6 mai, Loteria Romana a acordat 24. 627 de castiguri in valoare totala de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )