Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal (19:30) - Calcule de calificare

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal (19:30) - Calcule de calificare

Urmariti live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia. continuă pe Online Sport

LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal (19:30)

Urmariti live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

LIVE Romania-Rusia la Campionatul European de handbal (19:30)

Romania intalneste Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

LIVE Romania-Croatia la Campionatul European de handbal

Urmariti live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

MINUT cu MINUT Romania-Croatia la Campionatul European de handbal

Ati urmarit live text in aceasta pagina, vineri seara de la ora 19:30, meciul Romania-Croatia din Grupa D a Campionatului European gazduit de Suedia.

MINUT cu MINUT Romania-Rusia la Campionatul European de handbal

Romania a intalnit Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

Cum arata Grupa Principala I si cu cine ar putea da piept Romania inGrupa Principala II de la Campionatul European de handbal feminin din Suedia

Elevele lui Ambros Martin joaca azi, de la ora 19. 30 TVR 2), cu echipa Croatiei si nu iau in calcul decat cele doua puncte, care le-ar putea asigura chiar si primul loc in Grupa D.

Campionatul European de Handbal: azi infruntam comandoul lui Trefilov

Dupa o confruntare cu Norvegia, campioana mondiala si europeana, Romania va juca azi impotriva Rusiei, campioana olimpica de la Rio de Janeiro.

Cum arata prima grupa principala la Campionatul European

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri din Grupele A si B la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Suedia.

Botosaneanca ce a adus glorie sportului romanesc. Sorina Hulpan a facut senzatie la Campionatul European de Haltere castigand trei medalii

Botosaneanca Sorina Hulpan a reusit sa obtina trei medalii la Campionatul European de Haltere din Israel. Sportiva, un adevarat talent, a reusit sa se impuna la toate categoriile la care a participat.

Romania invinge Croatia si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala feminina avea nevoie de victorie in fata Croatiei, vineri seara, in ultimul meci din Grupa D a Campionatului European pentru a fi sigura de calificarea in grupele principale si tricolorele s-au impus in stil de mare echipa, cu 31-26 15-13).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )