Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE Romania - Germania la Campionatul European (19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania - Germania la Campionatul European (19:00)

Romania infrunta Germania in al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. continuă pe Online Sport

LIVE Romania - Cehia la Campionatul European (19:00)

Nationala Romaniei debuteaza, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

LIVE Romania - Germania la Campionatul European

Romania infrunta Germania in al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta.

Asa am trait Romania - Germania la Campionatul European

Romania a infruntat Germania in al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta.

LIVE Romania - Cehia la Campionatul European

Nationala Romaniei debuteaza, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

Asa am trait Romania - Cehia la Campionatul European

Nationala Romaniei a debutat, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

Cine sunt adevaratele panzere? Romania a pulverizat Germania la Campionatul European de Handbal!

In al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin, nationala feminina a Romaniei a dezmembrat Germania, scor 29-24, formatie care in prima etapa trecuse de marea favorita a competitiei, Norvegia. Indiferent de rezulatatul ultimului meci din grupa, Romania s-a calificat deja in grupele principale.

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR 1 la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Meci infernal pentru romance

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Nationala de handbal feminin a Romaniei joaca in aceasta seara contra Germaniei la Europeanul de handbal.

LiveText Romnia vs Germania (19:00)

Dupa ce a castigat impotriva Cehiei 31-28), Romania va intalni Germania, care s-a impus surprinzator in fata Norvegiei, scor 33-32), in al doilea meci de la Campionatul European de handbal feminin din Franta. Partida are loc in Brest Arena, sala cu o capacitate de 4. 500 de locuri. Meciul va putea fi urmarit in direct pe TVR1 si TVR HD si liveText pe HotNews. ro, de la ora 19:00.

Romania bate zdravan Germania si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala Romaniei a invins Germania, cu 29-24 14-11), luni seara, in a doua partida la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

Romania invinge Cehia in primul meci la Campionatul European

Echipa nationala de handbal a Romaniei a debutat cu o victorie in fata Cehiei la Campionatul European din Franta. Un meci in care am avut chiar si opt goluri diferenta la un moment dat, inainte ca Cehia sa ofere o replica puternica pe final de meci.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )