Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45. continuă pe Online Sport

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Debut cenusiu pentru Romania in Liga Natiunilor

Cu un jucator in plus pe teren in ultimele aproape 20 de minute, nationala Romaniei n-a reusit sa treaca de Muntenegru si a incheiat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci disputat la Ploiesti cu portile inchise.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Liga Natiunilor: Romnia vs Muntenegru (21:45) / Momentul revansei

Echipa Nationala a Romaniei debuteaza vineri, de la ora 21:45, in Liga Natiunilor cu o partida jucata fara spectatori impotriva Muntenegrului, pe arena Ilie Oana din Ploiesti. Meciul va fi transmis in direct pe PRO TV si LiveText pe HotNews. ro.

Romania - Muntenegru arbitrat de o brigada din Slovacia

Partida dintre Romania si Muntenegru programata vineri seara, de la ora 21:45, in Liga Natiunilor, va fi arbitrata de o brigada din Slovacia, anunta FRF pe site-ul oficial.

Liga Natiunilor: Romnia - Muntenegru 0-0 /Superioritatea numerica, sterilitatea ofensiva si debutul ratat

Echipa Nationala a Romaniei a remizat, vineri, la debutul din Liga Natiunilor, impotriva reprezentativei Muntenegrului, scor 0-0. Partida s-a desfasurat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, fara spectatori. 'Tricolorii nu au reusit sa profite de superioritatea numerica din ultimele 20 de minute, dupa ce Mugosa a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

Pariati pe Romania - Muntenegru

Romania debuteaza vineri seara in Liga Natiunilor si are o cota buna pentru a incepe cu o victorie in fata nationalei statului Muntenegru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )