Libnet.ro
UNICEF

06:45

LIVE Rugby Cupa Mondiala: Romania - Italia (16:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Rugby Cupa Mondiala: Romania - Italia (16:30)

Stejarii disputa duminica de la ora 16:30 in compania Italiei ultimul meci la Cupa Mondiala din Anglia, un meci pe care selectionerul Lynn Howells il considera adevarata finala pentru noi. continuă pe Online Sport

VIDEO Cupa Mondiala la rugby: ai ratat meciul istoric facut de Romania impotriva Canadei? Avem rezumatul

Condusa cu 15-0, Romania a castigat cu 17-15 meciul contra Canadei de la Cupa Mondiala. A fost al treilea meci al stejarilor de la Mondiale, dupa esecurile cu Franta si Irlanda. Duminica e ultimul meci, contra Italiei, iar miza e uriasa.

Recorduri pentru doi dintre rugbystii nostri prezenti la Cupa Mondiala

Romania a invins Canada la Cupa Mondiala cu scorul de 17-15 si a cules laude de pe tot mapamondul, pentru rasturnarea de scor reusita.

Cupa Mondiala de Rugby: Lynn Howells a anuntat primul 15 al Romaniei pentru meciul cu Italia. Lipseste Macovei

Nationala de rugby a Romaniei intalneste, duminica, de la ora 16. 30, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, reprezentativa Italiei, in al patrulea meci si ultimul de la Cupa Mondiala din Anglia.

Cupa Mondiala de rugby:Florin Surugiu s-a accidentat si va rata meciul cu Italia

Rugbystul Florin Surugiu s-a accidentat in debutul partidei cu echipa nationala a Canadei si va rata meciul cu Italia, a anuntat site-ul oficial al Federatiei Romane de Rugby.

Cupa Mondiala la rugby. Presedintele FRR a explicat de ce contractul galezului Lynn Howells va fi prelungit pe doi ani

Desi nationala mai are un meci de jucat la Cupa Mondiala de Rugby, conducerea Federatiei a anuntat deja prelungirea angajamentului selectionerului Lynn Howells.

Un sud-african a egalat recordul de eseuri la Cupa Mondiala

Brian Habana, aripa nationalei de rugby a Africii de Sud a egalat, miercuri seara, recordul de eseuri izbutite la Cupa Mondiala in meciul cu Statele Unite din Grupa B.

Cupa Mondiala de la Tbilisi: Tiberiu Dolniceanu, argint la sabie

Tiberiu Dolniceanu a castigat, sambata, medalia de argint la sabie masculin individual, la etapa de Cupa Mondiala de la Tbilisi, informeaza frscrima. ro.

Cupa Mondiala la rugby: Victoria da aripi stejarilor. Ce ar insemna sa batem si Italia, in ultimul meci din grupa

Romania a facut o a doua repriza fantastica impotriva Canadei si a obtinut prima victorie la acest Campionat Mondial de Rugby.

Capitanul echipei Romaniei de rugby risca sa fie suspendat inaintea meciului cu Italia de la Cupa Mondiala

Capitanul echipei Romaniei, Mihai Macovei, ar putea fi suspendat inaintea meciului cu Italia, decisiv pentru calificarea la urmatoarea editie a Cupei Mondiale de rugby, din 2019, el fiind chemat in fata Comisiei de Disciplina a competitiei din Anglia, informeaza Mediafax.

Istoria victoriilor romanesti la Cupa Mondiala de rugby

Romania nu a ratat nicio editie de pana acum a Cupei Mondiale, competitie care a debutat in 1987 in Noua Zeelanda, cand Romania a fost singura natiune din blocul comunist inscrisa la start. Invitata la momentul respectiv a fost si Uniunea Sovietica, dar aceasta a refuzat participarea protestand la prezenta Africii de Sud in cadrul Federatiei Internationale de Rugby. De-a lungul celor 8 editii a turneului final Romania a obtinut cate o victorie la toate Cupele Mondiale cu exceptia a doua editii. Vedeti mai jos istoria acestor confruntari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )