Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIVE Seful Facebook, la audieri: Mark Zuckerberg, victima in scandalul datelor

Playtech Playtech,
LIVE Seful Facebook, la audieri: Mark Zuckerberg, victima in scandalul datelor

Mark Zuckerberg este din nou in fata Congresului american si da explicatii despre Facebook cum functioneaza, cum castiga bani si, mai ales, ce vinde despre utilizatori. Mark Zuckerberg, directorul si fondatorul Facebook, este la audieri inCamera Reprezentantilor. Pe 10 aprilie, seful Facebook a vorbit despre reteaua sociala, date, utilizatori, reclame si bani in fata []. continuă pe Playtech

Mark Zuckerberg, despre scandalul Cambridge Analytica: Este eroarea mea si imi pare rau

Scandalul Cambridge Analytica il determina pe CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg sa-si asume raspunderea personala fata de erorile comise de reteaua de socializare. Noi nu am facut suficient sa.

Mark Zuckerberg, dupa scandalul Cambridge Analytica: A fost greseala mea. Sunt responsabil pentru ceea ce se intampla

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va sustine marti si miercuri o declaratie in fata Congresului SUA, dupa scandalul Cambridge Analytica. Ma refer la stiri false, implicarea strainilor in.

Problemele Facebook de care Mark Zuckerberg nu vrea sa vorbeasca

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost in Congresul american ca sa vorbeasca despre probleme de dupa dezvaluirile despre Cambridge Analytica. Audierea a lasat mai multe intrebari decat raspunsuri. Mark Zuckerberg, fondatorul si directorul Facebook, a fost audiat vreme de cinci ore. La finalul acestei sederi in Congres, senzatia celor mai multi spectatori a fost ca senatorii [].

Mark Zuckerberg da socoteala: Mereu va fi un Facebook gratuit

Scandalul Facebook si Cambridge Analytical-a dus pe Mark Zuckerberg in fata Congresului Statelor Unite. El a vorbit si despre un Facebook pe bani. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de Zuckerberg in [].

LIVE Mark Zuckerberg da socoteala in fata Congresului American despre Cambridge Analytica

La aproximativ o luna dupa ce a izbucnit scandalul legat de Facebook si Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg a fost chemat in fata Congresului Statelor Unite. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de [].

Mark Zuckerberg este audiat din nou in Congresul american: Datele mele personale au fost afectate in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este audiat pentru a doua zi consecutiv in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberg a fost invitat de Congres sa raspunda unui nou sir de.

Mark Zuckerberg, audiat din nou in Congresul american: Datele mele personale au fost afectate in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este audiat pentru a doua zi consecutiv in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberg a fost invitat de Congres sa raspunda unui nou sir de.

MARK ZUCKERBERG. Raspunsurile pe care nu le-a dat Mark Zuckerberg in Congres

Mark Zuckerberg, patronul Facebook, a raspuns marti intrebarilor parlamentarilor americani despre diversele probleme care afecteaza cunoscuta retea de socializare in timpul unei audieri care a durat cinci ore,.

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica: Facebook se lupta continuu cu Rusia

Facebook se lupta continuu cu operatori rusi care incearca sa ii exploateze platforma de socializare, a spus CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridica ale Senatului american, scrie BBC.

Mark Zuckerberg a dat explicatii in Congres in legatura cu scandalul Cambridge Analytica: Am gresit, e vina mea si imi cer scuze

Mark Zuckerberg, CEO Facebook, a dat explicatii in Congres, dupa scandalul Cambridge Analytica. Acesta si-a asumat raspunderea pentru erorile de securitate facute de reteaua de socializare si a spus ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )