Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE Semifinalele Europa League: Valencia pune in practica o noua Remontada

Online Sport Online Sport,
LIVE Semifinalele Europa League: Valencia pune in practica o noua Remontada

Urmariti live text pe Onlinesport. ro de la ora 22:05 mansa a doua din semifinalele Europa League. continuă pe Online Sport

LIVE Semifinalele Europa League: Juventus-Benfica si Valencia-Sevilla (22:05)

Urmariti live text pe Onlinesport. ro de la ora 22:05 mansa a doua din semifinalele Europa League.

Europa League, semifinale: Juventus - Benfica 0-0; Valencia - Sevilla 2-0. Liliecii egaleaza situatia la general. O noua remontada? (pauza)

La aceasta ora se desfasoara returul semifinalelor de Europa League, gazdele fiind nevoite sa castige pentru a accede in finala. Daca Juventus a pierdut doar cu 2-1 in tur, Valencia are nevoie de un nou miracol dupa Basel, Sevilla castigand partida tur cu 2-0. Prima reprizamin 36. Ocazie uriasa Seviila. Bacca paseaza cu calcaiul pentru Reyes care suteaza din interiorul careului mic, dar portarul Alves intervine fantasticmin 25 GOOOL Jonas si Valencia egaleaza situatia la general. Bernat a centrat in careu, Jonas reia cu capul si mingea intra in poarta dupa ce-l loveste in spate pe portarul Betomin 14. GOOOL Valencia. Liliecii deschid repede scorul si renasc sperantele ca vor reusi sa intoarca scorul din tur. Sofiane Feghouli primeste o pasa in partea dreapta a careului de la Vargas, dribleaza un adversar si inscrie cu sansa, sutul fiind deviat.

Europa League: Finala se va juca intre Benfica si Sevilla/ Lacrimi pe Mestalla. Valencia a condus cu 3-0 dar a primit gol la ultima faza a meciului

Valencia a parut capabila de o noua remontada spectaculoasa in returul semifinalei de Europa League impotriva Sevillei care castigase prima partida cu 2-0. Liliecii au condus cu 3-0, au dominat si au facut spectacol, dar Stephane M'Bia a marcat la ultima faza a meciului si Sevilla este in finala. Juventus a terminat la egalitate pe teren propriu partida cu Benfica, scor 0-0, iar portughezii merg intr-o noua finala de EL gratie victoriei din tur cu 2-1. min 90 GOOL Sevilla. Stephane M'Bia marcheaza la ultima faza a meciului si Sevilla este in finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )