Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE Simona Halep la Guangzhou (azi, dupa ora 9:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep la Guangzhou (azi, dupa ora 9:00)

Simona Halep joaca miercuri dimineata in turul 2 al turneului de tenis de laGuangzhou, din China. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (azi, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 7:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep in primul tur la Guangzhou (Marti, ora 17:00)

Simona Halep debuteaza in turneul WTA de la Guangzhou, marti dupa-amiaza, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 17:00.

Simona Halep, victorie convingatoare in primul tur la Guangzhou

Simona Halep a debutat in turneul WTA de la Guangzhou, marti, contra jucatorei Petra Martic din Croatia. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 7:00.

LIVE Simona Halep contra Timea Babos in optimi la Guangzhou (Miercuri, 14:00)

Organizatorii turneului de la Guangzhou, concurs din seria internationala dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, au anuntat programul pentru ziua de miercuri.

Simona Halep la Guangzhou: victorie de incalzire dupa US Open. Cum s-a comportat romanca pe teren

La 11 zile dupa ce a parasit US Open in semifinale, fiind invinsa de Flavia Pennetta, Simona Halep a revenit pe hard, de aceasta data in primul dintre cele patru turnee pe care le va juca pana la finalul sezonului in Asia.

Simona Halep la Guangzhou: s-a stabilit cand se va juca meciul din optimi cu unguroaica Timea Babos

Simona Halep isi face incalzirea pentru marile turnee din finalul sezonului intr-o competitie mica in care a debutat, astazi dimineata. Miercuri, ea va bifa deja al doilea meci.

Simona Halep la Guangzhou: romanca a dezvaluit ce a chinuit-o cel mai mult in primul ei meci de dupa US Open

Constanteanca a jucat, din nou, cu coapsa bandajata, la fel ca in infrangerea cu Flavia Pennetta, la New York, insa nu situatia ei medicala a deranjat-o, ci alta problema de care s-a lovit in Tara Marelui Zid.

Premiera in istoria WTA, cu doua romance favorite numarul 1: Simona Halep, la Guangzhou si Irina Begu, la Seul

Premiera in istoria WTA. Doua romance sunt favoritele principale la doua turnee importante ce se desfasoara concomitent: Simona Halep, cap de serie, este favorita numarul 1 la Guangzhou China) si Irina Begu,.

LIVE TEXT Simona Halep - Petra Martici: ora 06.30, la Guangzhou. Avancronica unei revanse

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, evolueaza, marti, in primul tur al turneului WTA International de la Guangzhou. Prima adversara a romancei din acest turneu este croata Petra Martici, locul 128 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )