Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Turneul Campioanelor din Singapore (sambata, ora 22:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Turneul Campioanelor din Singapore (sambata, ora 22:00)

Simona Halep intra in urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti are loc sambata de la ora 22:00 a Romaniei si va fi live text pe siteul onlinesport. ro, in pagina de mai jos. continuă pe Online Sport

VIDEO Simona Halep a raspandit bucurie in Singapore, alaturi de Eugenie Bouchard. Sambata isi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep si Eugenie Bouchard, doua dintre jucatoarele care participa de luni la WTA Finals Turneul Campioanelor), au stat in mijlocul micutilor tenismeni din Singapore si au schimbat cateva mingi cu ei.

Halep, in drum spre Turneul Campioanelor: Ma simt foarte bine. Voi da totul pe teren

Simona Halep a plecat spre Singapore, de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, urmand sa evolueze la Turneul Campioanelor, care debuteaza pe data de 20 octombrie. Romanca declara ca s-a refacut complet si este gata sa dea totul pe teren la prima sa participare in cel mai presitigios turneu WTA.

Simona Halep, prima romanca prezenta la Turneul Campioanelor dupa Irina Spirlea

Simona Halep este a treia romanca prezenta pe tabloul de la Turneul Campioanelor dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea. Halep, care a obtinut calificarea pe 15 septembrie, va debuta la Turneul Campioanelor de pe locul 4 ATP.

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni.

VIDEO. Simona Halep a jucat tenis cu copiii la Singapore

Simona Halep a participat la o actiune caritabila la Singapore. Romanca a jucat tenis cu mai multi copii. Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a plecat la Singapore: Nu ma intereseaza locul din clasamentul WTA, vreau sa ma bucur de participarea la Turneul Campioanelor

Intre 20 si 26 octombrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care vor lua parte cele mai bune opt jucatoare din lume. Printre ele se va afla si Simona Halep. Ma simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot si voi incerca sa ma bucur de tenis, a precizat Halep la plecarea spre Singapore.

Simona Halep, despre revenirea pe terenul de joc. Romanca se pregateste pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep 3 WTA) se pregateste pentru Turneul Campioanelor, competitie care se va desfasura in perioada 17-26 octombrie. Romanca vine dupa o perioada dificila, fiind nevoita sa abandoneze Openul Chinei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a plecat in Singapore

Simona Halep a plecat marti spre Singapore, astfel ca participarea sa la Turneul Campioanelor este o certitudine.

Turneul Campioanelor: Simona Halep nu a confirmat inca participarea

Presa din Spania scrie marti ca doar patru jucatoare au confirmat pana acum prezenta la Turneul Campioanelor de la Singapore 20-26 octombrie). Simona Halep nu este printre ele.

Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Ajunsa in Singapore, locul unde saptamana viitoare va participa la Turneul Campioanelor, Simona Halep a schimbat cateva amabilitati cu ministrul culturii din tara gazda a finalei WTA, Lawrence Wong.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )