Libnet.ro
UNICEF

20:00

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 22:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 22:00)

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 23:00). Ploaia bulverseaza programul!

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Americanii au anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Venus Williams. Cand are loc duelul pentru sferturile de finala ale turneului de la Miami

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, unde o va intalni pe venus Williams, veterana circuitului feminin.

WTA Miami: Simona Halep vs Venus Williams se va juca luni, nu inainte de ora 22:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 22. 00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

LiveText Simona Halep vs Venus Williams 6-3, 4-1

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams in optimile turneului de la Miami. Cele doua s-au mai confruntat de sase ori pana in acest moment, fiecare castigand cate trei dueluri Simona a invins in ultimele trei dispute). Partida este transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

Lovitura dupa lovitura: Serena Williams, out de la Miami Open. Ce a declarat si ce risca americanca de 37 de ani

Organizatorii de la Miami Open sufera atunci cand se uita la tabloul principal: vedetele turneului au iesit, pe rand, dupa un weekend groaznic din punct de vedere al marketingului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )