Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple. continuă pe Hotnews

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului. Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

VIDEO O structura de piatra, descoperita in apropiere de Stonhenge, ar putea reprezenta cel mai mare monument neolitic din Marea Britanie

Arheologii britanici au descoperit, in urma unor analize cu echipamente radar de penetrare in sol facute in apropiere de Stonhenge, mai multi monoliti din piatra despre care se crede ca ar fi facut parte din cel mai mare monument neolitic construit pe teritoriul Marii Britanii, scrie BBC.

TAS, cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus bazele unei divizii in Varsovia

Thales Alenia Space TAS), cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus recent bazele unei divizii cu sediul in Varsovia, ca parte a strategiei sale de crestere pe piata europeana. Producatorul a ales.

Doina Gradea, despre cum i-a refuzat Adrian Sarbu pe Teo si Mircea, despre cel mai mare salariu din Pro si despre motivele pentru care Teo a parasit postul

Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, continua seria dezvaluirilor din interiorul postului Pro TV, povestind intr-un text scris pe blog cum mogulul media i-a refuzat pe Teo Trandafir si Mircea Badea cand acestia i-au propus o colaborare.

Cel mai mare fizician, fan Interstellar: cum explica fenomenul gaurilor negre

In filmul Interstellar, unul dintre cele mai apreciate dintre cele dedicate stiintei si explorarii spatiului, personajul principal calatoreste printr-o gaura neagra. Acum, Stephen Hawking sustine acel scenariu.

LUMEN, cel mai mare eveniment din Europa Centrala dedicat luminii, vine la Sibiu. Efecte vizuale: cladirile se vor misca sau vor disparea

Anul 2015 a fost proclamat Anul International al Luminii si al Tehnologiilor bazate pe lumina de catre ONU in 2013. Proiectul global, coordonat de ONU/UNESCO, a reunit pana acum participanti din mai mult de 85 de tari si peste 100 din cele mai prestigioase asociatii internationale de stiinta, nenumarate societati academice sau profesionale nationale, precum si o serie de producatori si factori de decizie.

LIVE TEXT Simona Halep - Sabine Lisicki: 2-3. Debut de meci dificil, dar cu mingi spectaculoase. US OPEN 2015

Simona Halep, a doua favorita, o intalneste, luni, pe nemtoaica Sabine Lisicki, cap de serie 24, prima adversara din top 30 care ii iese in cale la acest turneu. O calificare in sferturi ar fi cel mai bun rezultat din cariera, obtinut de romanca la Grand Slam-ul american.

LIVE TEXT Simona Halep - Sabine Lisicki: 6-7, 2-2. Setul secund este unul al breakurilor. US OPEN 2015

Simona Halep, a doua favorita, o intalneste, luni, pe nemtoaica Sabine Lisicki, cap de serie 24, prima adversara din top 30 care ii iese in cale la acest turneu. O calificare in sferturi ar fi cel mai bun rezultat din cariera, obtinut de romanca la Grand Slam-ul american.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )