Libnet.ro
UNICEF

05:15

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei. continuă pe România Liberă

Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Este legata cu pozitia noastra oficiala privind Ucraina. - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia unui conflict inghetat la Marea Neagra poate deveni pe termen mediu si lung o amenintare. - Consideram ca Ucraina este agresata .

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

Ora 18:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu va sustine duminica, la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: I-as spune lui Putin: Incetati orice joc pe teritoriul Rep. Moldova/ Cu UDMR la guvernare, Ponta trebuie sa vina pentru o noua investitura la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca Rusia nu isi doreste un conflict cu un stat membru NATO, iar Romania nu este tinta unei agresiuni a Rusiei impotriva Ucrainei. Intrebat cum vede finalizandu-se situatia Ucraina, seful statului a declarat ca se va inchide cu crearea unui nou conflict inghetat la Marea Neagra. Referitor la situatia politica interna, presedintele afirma ca Victor Ponta ar trebui sa vina la Cotroceni pentru o noua investitura in cazul in care UDMR intra la guvernare, daca respecta democratia, precizand ca nu l-ar mai investi in functia de premier niciodata. Intra in articol pentru principalele declaratiiIntrebat daca l-ar vota pe Crin Antonescu intr-un eventual tur II al alegerilor prezidentiale in care contracandidatul ar fi Victor Ponta, Basescu a raspuns: Pe teoria raului cel mai mic, in mod categoric, da. Nu l-as vota pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )