Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camio

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camio

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatOra 12:47 Lider separatist: Rebelii au dreptul sa deschida focul asupra orasului Debaltseve in pofida armistitiului, pentru ca este teritoriul nostruOra 12:38 Doi civili, ucisi in estul Ucrainei la doar 8 minute de la intrarea in vigoare a armistitiuluiOra 12:29 Peste 170 de camioane rusesti cu ajutoare umanitare au patruns in estul UcraineiUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 22:01 Petro Porosenko, Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii. Ora 20:30 Pozitiile armatei ucrainene au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului in estul Ucrainei, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al fortelor armate de la Kiev. Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului.

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 60 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve, a anuntat duminica OSCE, in timp ce armata ucraineana a reclamat faptul ca pozitiile sale au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului din estul tarii, in noaptea de sambata spre duminica. Presedintii ucrainean Petro Porosenko, cel rus Vladimir Putin, cel francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii.

Progres urias intre Porosenko si Putin: sunt de acord 80% privind criza din Ucraina

Presedintii ucrainean Petro Porosenko si rus Vladimir Putin au facut un progres urias in negocierile cu privire la criza din Ucraina care se desfasoara la Minsk, ajungand la un acord asupra a 80% - zece puncte - din documentul final, a.

Cronologia scurta a evenimentelor care au provocat CRIZA din Ucraina. Stupul cu viespi din estul Europei

Este considerat a fi cel mai periculos conflict european dupa perioada razboinica din 1991-2001, care a dus in cele din urma la destramarea fostei Iugoslavii. Rebelii prorusi din estul Ucrainei au inceput.

Criza din Ucraina: Rusia primeste noi sanctiuni luni

Consiliul European de la Bruxelles a decis ca Rusiei sa ii fie aplicate noi sanctiuni luni. Decizia a venit independent de acordul de la Minsk, pentru ca sanctiunile se refera la atacul de la Mariupol, din ianuarie. Liderii europeni s-au aratat pregatiti sa aplice si alte sanctiuni, daca va fi nevoie. Comisia Europeana a fost mandatata sa elaboreze deja un nou plan, in cazul in care foaia de parcurs de la Minsk nu va fi respectata. Vezi in articol si calendarul exact al pasilor prevazuti in acordul de la Minsk.

Criza din Ucraina: Acordul de incetare a focului in estul tarii a intrat in vigoare la miezul noptii. Dubii asupra aplicarii armistitiului la Debaltseve / Putin, Poroshenko, Merkel si Hollande analizeaza duminica respectarea acordului de la Minsk

Presedintele rus Vladimir Putin, liderul ucrainean Petro Porosenko, presedintele francez Francois Holland si cancelarul german Angela Merkel vor face impreuna duminica o prima trecere in revista a aplicarii acordului de incetare a focului in Ucraina, care a fost introdus la miezul noptii, in conditiile in care autoritatile de la Kiev s-au aratat ingrijorate de respectarea sa iar cu cateva ore inainte de intrarea in vigoare aveau loc lupte grele in preajma unor orase strategice. Principalul lider separatist prorus din estul Ucrainei a lasat sa se inteleaga sambata ca acordul de incetare a focului nu va fi aplicat la Debaltseve, oras strategic unde fortele ucrainene sunt aproape incercuite de rebeli unde in ultimele zile s-au desfasurat lupte crancene.

SUA publica imagini alarmante: Separatistii prorusi din Ucraina au mai mult armament decat unele state NATO

Separatistii prorusi din Ucraina au deja mai mult armament decat armatele unor tari membre NATO, iar Rusia se pregateste sa trimita si mai mult, a acuzat vineri ambasadorul american la Kiev Geoffrey Pyatt. Acesta a publicat pe Twitter imagini prin satelit care ar arata ca Rusia s-a alaturat separatistilor prorusi din estul Ucrainei intr-un asalt total asupra armatei ucrainene in timpul ramas pana la intrarea in vigoare a armistitiului agreat joi la Minsk, potrivit Mediafax.

Romanii din Ucraina spun ca se tem in continuare de rebeli, in ciuda acordului la care s-a ajuns la Minsk (VIDEO)

Negocierile de la Minsk au tinut o Europa cu sufletul la gura. Romanii din Ucraina spuneau cu putin timp inainte de acordul de la Minsk ca sunt gata sa rupa granita in cazul unui razboi si sa vina in.

LIVE TEXT Parlamentul Republicii Moldova incearca sa voteze Guvernul Leanca-2

Iurie Leanca se prezinta azi in Parlament cu o propunere pentru un guvern format din ministri PLDM-PD. Negocierile cu comunistii de ieri nu au garantat alegerea noului executiv, insa Vladimir Voronin a manifestat bunavointa fata de Iurie Leanca.

Criza din Ucraina. Un spital din Donetk, lovit de un bombardament

Un spital din centrul orasului Donetk a fost lovit, miercuri seara, de un bombardament miercuri seara, regiune dominata de separatistii prorusi, in urma acestei actiuni fiind ucis un civil, potrivit autoritatilor separatiste, potrivit AFP si Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )