Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei (21:00)

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei (21:00). Echipele de start

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei

La aceasta ora transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

Asa am trait Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

Avancronica finalei Cupei Romaniei: Hermannstadt CSU Craiova

Arena Nationala gazduieste, duminica seara, cu incepere de la ora 21:00, ultimul act al Cupei Romaniei din acest sezon. LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei 21:00) .

Cine arbitreaza finala Cupei Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat numele celui care va conduce la centru finala Cupei Romaniei dintre CS Universitatea Craiova si AFC Hermannstadt.

Toata lumea stie, Cupa e in Banie! CSU Craiova castiga Cupa Romaniei

CSU Craiova a invins-o pe Hermannstadt in finala Cupei Romaniei, cu 2-0, si a aduce primul trofeu in Banie dupa o asteptare de 25 ani.

Pariati pe finala Cupei Romaniei

Craiova porneste cu prima sansa si este mare favorita la castigarea Cupei Romaniei, dar aceasta competitie a aratat de multe ori ca este una a surprizelor. Vedeti aici ce cota au sibienii de la Hermannstadt pentru victorie.

Dramatism total in finala Cupei Romaniei U19. Dinamo castiga trofeul, dupa o serie de 10 lovituri de departajare!

Finala dramatica in Cupa Romaniei U19. Juniorii lui Dinamo au reusit, duminica, sa castige trofeul, dupa ce au invins FCSB. Meciul s-a incheiat cu scorul de 1-1 si a fost decis abia dupa o serie de 10.

CSU Craiova Hermannstadt, duminica, ora 21.00/ Sibiul vrea sa dea lovitura

Divizionara secunda din Sibiu va evolua cu trofeul pe masa, in finala Cupei Romaniei, contra formatiei CSU Craiova.

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei, dupa ce a invins AFC Hermannstadt cu 2-0 (FOTO)

Cupa Romaniei la fotbal are o noua detinatoare. CSU Craiova a castigat trofeul, dupa o pauza de 25 de ani, duminica seara, dupa ce a invins in finala de pe Arena Nationala din Bucuresti echipa din liga a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )