Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE TEXT. Proteste in Piata Universitatii si Constitutiei. Patriarhul Daniel, in vizorul celor 10.000 de manifestanti

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Proteste in Piata Universitatii si Constitutiei. Patriarhul Daniel, in vizorul celor 10.000 de manifestanti

Un nou protest Colectiv programat pentru joi, incepand cu ora 18. 00, il are in atentie pe Patriarhul Daniel. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Proteste in Piata Universitatii si Constitutiei. Patriarhul Daniel, in vizorul manifestantilor

Un nou protest Colectiv programat pentru joi, incepand cu ora 18. 00, il are in atentie pe Patriarhul Daniel.

LIVE TEXT / VIDEO A doua zi de proteste masive in Bucuresti. Peste 35.000 de persoane au iesit in strada in Piata Universitatii si in fata Parlamentului. Protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi

Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. ----------------------22:58 Multa lume incepe sa paraseasca piata si se indreapta spre metrou. 48: Cativa lideri informali purtatori de portavoce, aflati langa Troita de de la Universitate, se cearta: Unii vor sa puna lumea in miscare catre parlament, altii catre patriarhie. Unii au propus iar sa se mearga spre parlament, insa sunt multi care huiduie. Cei care vor la mitropolie se opun. 22:42 O scandare noua in randul manifestantilor din Piata Universitatii: Daniel, urca-te la cer!. 22:37 Si la Botosani, fief PSD, au iesit in strada circa 1. 200 de oameni, majoritatea tineri22:32 Jurnalistul Vlad Ursulean a relatat momentul straniu cand un grup s-a rupt de grosul mitingului si a plecat spre Parlament. 22:30 Se striga Cine nu sare, nu vrea schimbare. Piata este in continuare plina, multimea se revarsa pe Magheru si pe Bratianu. 22:18 Lumea a mai inceput sa plece, numarul protestatarilor incepe incet sa scada, desi in continuare Piata Universitatii este inchisa traficului. Se canta imnul si se scandeaza Oprea judecat, pentru sangele varsat22:08 Numarul celor prezenti in Piata Universitatii s-a diminuat sesizabil, ajungand la circa 10. 22:05 In Piata Universitatii s-a impartit Ziarul Colectiv. Primul text ii apartine lui Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium mort in incendiul de vineri 21:56 Un incident la protest, o drona care survola piata a cazut peste multime. 21:48 Numarul manifestantilor depasete 35. Se striga Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!21:44 Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide.

LIVE TEXT / VIDEO Circa 25.000 de persoane protesteaza in Capitala, in Piata Universitatii si in fata Parlamentului. Se scandeaza: Romania, trezeste-te, Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa, Am votat 300 nu 600 si Asasinii

Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. ----------------------20:53 La Universitate e ocupat tot carosabilul si troatuarele de la Batistei si pana in Rond. Multimea a inceput sa plece din Piata Constitutiei. Este neclar daca se indreapta spre Universitate sau Patriarhie. 20:47 La Universitate se scandeaza Jos coruptia, La puscarie, Unitate, Jos sistemul, Libertate. Sunt peste 11mii, pana in 12 mii de oameni. Sunt zone foarte pline dar si zone rarefiate. Ies grupuri de la metrou constant, apoi sunt momente cand unele grupuri pleaca. 20:43 La Timisoara, numarul protestatarilor a depasit 5. 000, la Craiova sunt circa 1000 de persoane. 20:31 In Piata Constitutiei sunt peste 15. Au aparut instigatori, in jur de 50, care cheama lumea la Cotroceni. Au fost huiduiti de multime si au plecat insa au aparut ulterior altii. Par ca ar fi dintr-o galerie. Multimea a inceput sa intoneze imnul. 20:30 Reporterul HotNews. ro din Piata Universitatii estimeaza numarul celor prezenti acolo la circa 8000 - 9000 de oameni. Toata zona de la Batsitei si pana in rond la Universitate este plina de oameni. Numarul oamenilor de la Universitate creste considerabil de la un minut la altul.

LIVE TEXT / VIDEO Protest gigant in Bucuresti, pentru a doua zi consecutiv. Peste 35.000 de persoane manifesteaza in Piata Universitatii. Protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi

Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. ----------------------21:56 Un incident la protest, o drona care survola piata a cazut peste multime. 21:48 Numarul manifestantilor depasete 35. Se striga Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!21:44 Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide. 21:34 In Piata Universitatii s-a ajuns la 35. 000 de oameni. Urmatoarele zone sunt ocupate total: rondul, Magheru pana la Batistei, Regina Elisabeta in dreptul Universitatii, Piata Universitatii la statui, I. Bratianu pana la magazinul Cocor. 21:30 Numarul protestatarilor din Piata Universitatii a urcat la peste 30. Zona rondului este plina, pana la Intercontinental. Se ocupa zona spre palatul Sutu si Regina Elisabeta, spre statui, iar bulevardul spre Coltea e plin de oameni care vin. 21:28 In drum spre Universitate s-a auzit o pocnitoare. Protestatarii au inceput sa scandeze fara violenta.

LIVE TEXT. Miting Colectiv in Bucuresti: Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa

Internautii s-au mobilizat pentru a cere demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Mitingul a inceput la ora 18. 00, in Piata Universitatii. Romanialibera. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

In Piata Universitatii s-a impartit Ziarul Colectiv. Primul text ii apartine lui Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium mort in incendiul de vineri

Tineri participanti la manifestatia de miercuri seara din Piata Universitatii impart in multime Ziarul Colectiv - coli A 4, pe care sunt tiparite patru texte adunate de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca sau nu vrea sa faca, primul text fiind al lui Adrian Rugina, informeaza Mediafax.

Peste 3.000 de oameni scandeaza Plecati, plecati si nu mai candidati! in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 20:30 Numarul de bannere al protestatarilor din Piata Universitatii este cu mult mai mare decat in seara trecuta, transmite corespondentul nostru la fata locului. ------------- * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti Peste 3. 000 de oameni se afla in Piata Universitatii, unde bulevardul Nicolae Balceascu este blocat, oamenii scandand Plecati, plecati si nu mai candidati!, transmite Mediafax. Manifestantii scandeaza Nu dati afara tinerii din tara!, Hotii si Plecati, plecati si nu mai candidati!, Coruptia ucide!, Parlament penal, mars la tribunal!. Oamenii au cantat Imnul national, agita steaguri si sufla in vuvuzele.

Peste 10.000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 21:33 La Constanta protesteaza peste 2. 000 de persoane Peste 2. 000 de persoane protesteaza la Constanta, fata de sistem, dar si pentru a-si arata solidaritatea cu victimele din clubul Colectiv, manifestantii pornind intr-un mars pe principalele bulevarde ale orasului, conform unor surse din presa. *ACTUALIZARE 20:58 Peste o mie de persoane protesteaza in tara *ACTUALIZARE 20:30 Mult mai multe bannere decat aseara, la protestul de la Universitate * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti ------------- Manifestantii din Piata Universitatii care s-au adunat in aceasta seara, incepand cu ora 18:00, au blocat bulevardul Nicolae Balcescu din Capitala, iar numarul acestora creste, la ora transmiterii acestei stiri fiind aproximativ 2. 000 de persoane, transmit Mediafax si HotNews.

VIDEO. Patriarhul Daniel isi cere iertare conditionat

Patriarhul Daniel le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor in care si-a cerut iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite. Reactia Patriarhului vine dupa ce zeci de mii de oameni au scandat, miercuri seara, in toata tara Jos Patriarhul si Vrem spitale, nu catedrale.

Patriarhul Daniel, reactie nervoasa la intrebarile presei: Asta este atitudinea ostila fata de biserica / Nu invatati dvs Biserica ce rol are ea

Patriarhul Daniel a avut marti o reactie nervoasa la intrebarile presei, careia i-a reprosat o atitudine ostila fata de Biserica. Patriarhul, care participa la slujba de inmormatare a femeii de serviciu care si-a pierdut viata in clubul Colectiv, a replicat ziaristilor ca nu pot invata ei Biserica ce rol are.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )