Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 6-1, 2-2

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 6-1, 2-2

Kristyna 94 WTA, venita din calificari) nu este o jucatoare la fel de periculoasa precum sora Karolina, insa daca este lasata sa isi puna in valoare forta fizica atunci ar putea aparea problemele pentru Simona Halep. Liderul mondial a castigat fara prea mari emotii cele doua intalniri directe, insa fiecare meci are povestea lui. Halep vs Pliskova - Madrid, optimi - este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova (de la ora 13:00)

Kristyna 94 WTA, venita din calificari) nu este o jucatoare la fel de periculoasa precum sora Karolina, insa daca este lasata sa isi puna in valoare forta fizica atunci ar putea aparea problemele pentru Simona Halep. Liderul mondial a castigat fara prea mari emotii cele doua intalniri directe, insa fiecare meci are povestea lui. Halep vs Pliskova - Madrid, optimi - este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Simona Halep contra Kristyna Pliskova in optimi la Madrid

Simona Halep deschide ziua de miercuri pe terenul central de la Caja Magica Madrid impotriva cehoaicei Kristyna Pliskova.

LIVE TEXT Simona Halep contra Kristyna Pliskova in optimi la Madrid (13:00)

Simona Halep deschide ziua de miercuri pe terenul central de la Caja Magica Madrid impotriva cehoaicei Kristyna Pliskova.

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens.

LIVE Text Simona Halep vs Elise Mertens 6-0, 2-0

13 victorii consecutive are Simona Halep la Madrid, iar numaratoarea ar putea continua daca liderul mondial va trece de Elise Mertens 16 WTA). Miza este calificarea in optimile turneului Premier Mandatory care se desfasoara la Caja Magica. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro.

LIVE TEXT Simona Halep vs Elise Mertens (15:00). Cine are prima sansa

Simona Halep joaca astazi, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

LIVE TEXT Simona Halep vs Elise Mertens

Simona Halep joaca astazi, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

Live Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 0-0

A doua zi a turneului Premier Mandatory de la Madrid programeaza duelul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Campioana ultimelor doua editii ale competitiei din capitala Spaniei o va intalni pentru a saptea oara pe Makarova, jucatoare pe care a invins-o de patru ori pana acum. Partida va incepe in jurul orei 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Asa am trait Simona Halep contra Kristyna Pliskova in optimi la Madrid

Simona Halep a deschis ziua de miercuri pe terenul central de la Caja Magica Madrid impotriva cehoaicei Kristyna Pliskova.

LIVE TEXT Simona Halep - Karolina Pliskova in sferturi la Madrid

Dupa ce a eliminat-o in optimi pe Kristyna Pliskova, pentru Simona Halep urmeaza un meci in compania celeilalte Pliskova din circuit, mult mai cunoscuta Karolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )