Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVE TEXT Sorin Grindeanu, la Antena 3: Pachetul de legi pe justitie va fi gata in doua saptamani/ Avem crestere economica de 5,2%/ La Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Sorin Grindeanu, la Antena 3: Pachetul de legi pe justitie va fi gata in doua saptamani/ Avem crestere economica de 5,2%/ La Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu

Premierul Sorin Grindeanu este invitat miercuri seara la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea. HotNews. ro va transmite principalele declaratii. Anumite Instante au asezat aceste cote ale salarizarii intr-o piramida incorecta. Dau exemplul meu de cand eram ministru: aveam cam al 50-lea salariu din minister si nu era normal, a declarat Grindeanu vorbind despre ceea ce urmareste guvernul prin Legea salarizarii. Premierul spune ca avem o crestere economica de 5,2% si chiar FMI-ul a revizuit in sus cresterea economic, iar acest lucru se va face probabil si de Comisia Europeana. Despre indemnizatiile mamelor: Acum, la rece, eu sunt impotriva plafonarii. Am comandat o analiza de impact si astept sa avem toate cifrele inainte sa ma pronuntLa Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu. Liviu Dragnea declarase anterior ca la Legea salarizarii a lucrat el cu Olguta Vasilescu si premierul Grindeanu. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu, la Antena 3: Pachetul de legi pe justitie va fi gata in doua saptamani/ La rece, sunt impotriva plafonarii indemnizatiilor pentru mame/ Nu fac remaniere la TV

Premierul Sorin Grindeanu a fost invitat miercuri seara la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea. Premierul a vorbit despre Legea salarizarii spunand ca la ea au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu n. r. Dragnea declarase anterior ca la ea a lucrat si Grindeanu), ca vor urma dezbateri in comisiile de specialitate iar criteriul salarizarii trebuie sa fie unul piramidal care sa tina cont de raspundere si performanta, incepand cu salariul presedintelui de stat. Grindeanu mai spune ca pachetul de legi pe justitie va fi gata in doua saptamani si ca este impotriva plafonarii indemnizatiiloor pentru mame in acest moment, dar ca asteapta rezultatele unei ancheta de analiza in acest sens.

Sorin Grindeanu, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: E, asa, o furtuna intr-un pahar cu apa

Premierul Sorin Grindeanu a catalogat miercuri discutiile din spatiul public despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame, drept o furtuna intr-un pahar cu apa si a anuntat nu inclina.

Sorin Grindeanu: Legile Justitiei vor fi gata in doua saptamani

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a anuntat ca Legile Justitiei vor fi gata in decurs de doua saptamani. Se discuta foarte aplecat pe legile justitie si cred ca in 2 sapta.

Sorin Grindeanu, mesaj transant pentru Holzindustrie Schweighofer

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca le-a transmis reprezentantilor companiei Holzindustrie Schweighofer ca prevederile Codului silvic trebuie respectate de catre toti actorii din industria.

Sorin Grindeanu a dat asigurari ca nu exista pericolul de explozie a preturilor RCA

Premierul Sorin Grindeanu a dat asigurari ca nu exista riscul cresterii majore a preturilor RCA in viitorul apropiat, iar problema urmeaza sa fie discutata de catre Parlament in perioada urmatoare.

Premierul Sorin Grindeanu, despre legea gratierii: Nu am avut o discutie cu domnul Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca nu a avut o discutie aplicata cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu privire la legea gratierii. Noi avem o forma pe care am trimis-o . ) catre P.

Premierul Sorin Grindeanu, despre plafonarea indemnizatiei pentru mame

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca Guvernul nu a luat o decizie privind plafonarea indemnizatiei pentru mame intre 5. 000 si 10. 000 de lei, precizand ca va exista o consultare cu.

Sorin Grindeanu: Nu exista pericolul de explozie a preturilor RCA in perioada urmatoare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Viena, ca nu exista riscul cresterii majore a preturilor RCA in viitorul apropiat, urmand ca problema sa fie transata de catre Parlament in perioada urmatoare, potrivit news. ro.

Sorin Grindeanu: Nu exista pericolul de explozie a preturilor RCA in perioada urmatoare

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, referindu-se la tarifele RCA, ca Guvernul asteapta ca Parlamentul sa ia o decizie cu privire la proiectul de lege care reglementeaza acest domeniu. Am .

Sorin Grindeanu: Nu exista pericolul de explozie a preturilor RCA in perioada urmatoare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Viena, ca nu exista riscul cresterii majore a preturilor RCA in viitorul apropiat, urmand ca problema sa fie transata de catre Parlament in perioada urmatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )