Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE TEXT Steaua Bucuresti - Rosenborg, ultima sansa pentru a prinde Liga Europa. Meciul incepe la ora 21:00

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Steaua Bucuresti - Rosenborg, ultima sansa pentru a prinde Liga Europa. Meciul incepe la ora 21:00

Meciul Steaua Bucuresti - Rosenborg Trondheim, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi seara, de la ora 21, pe Arena Nationala si va fi transmis in direct de catre postul de televiziune PRO Tv. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Steaua Bucuresti - Rosenborg, ultima sansa pentru a prinde Liga Europa. 0-0

Meciul Steaua Bucuresti - Rosenborg Trondheim, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi seara, de la ora 21, pe Arena Nationala si va fi transmis in direct de catre postul de televiziune PRO Tv.

Steaua Bucuresti - Rosenborg 0-3. Campioana Romaniei, aproape de eliminarea din cupele europene

Meciul de pe Arena Nationala s-a incheiat cu o infrangere pentru Steaua la care nu ne-am fi asteptat, judecand dupa prima repriza. Astfel, Campioana Romaniei este mai aproape de eliminarea din cupele europene. Norvegienii s-au impus cu 0-3, dupa un meci in care Steaua a aratat ca nu stie sa speculeze ocaziile bune si ca mai are de lucrat la aparare.

Steaua Bucuresti - Rosenborg Trondheim 0-3. Adio, calificare!

Steaua a pierdut categoric prima mansa a play-off-ului Europa League si, dupa ce a fost eliminata din Liga Campionilor de Partizan Belgrad, risca sa fie eliminata si de Rosenborg Trondheim din competitiile.

Europa League: FC Steaua - Rosenborg 0-3/ Ca si eliminati

Steaua este la un pas de o eliminare din cupele europene sezonul 2015-2016), dupa ce a pierdut, pe Arena Nationala, mansa tur cu Rosenborg, din play-off-ul Europa League. Norvegienii s-au impus cu 3-0, dupa o partida in care campioana Romaniei si-a aratat limitele: nu a stiut sa speculeze ocaziile bune pe care le-a avut si a fost naiva in aparare. Returul de peste o saptamana) se anunta unul de palmares pentru echipa bucuresteana.

Schaeuble: Grecia trebuie sa primeasca o sansa pentru un nou inceput

ACTUALIZARE 11:44 Ministrul german de Finante Wolfgang Schaeuble a declarat miercuri ca nu exista nicio garantie ca al treilea program de sustinere a Greciei va functiona, dar a subliniat ca ar fi iresponsabil ca statul elen sa nu primeasca oportunitatea pentru un nou inceput, potrivit Reuters. * ACTUALIZARE 09:53 Spania, Estonia si Austria au aprobat al treilea program de asistenta financiara pentru Grecia * Grecia a aprobat privatizarea a 14 aeroporturi regionale.

Transfer de ultima ora pentru un international roman. A ajuns in La Liga!

Fundasul Razvan Rat, care a evoluat ultima data la PAOK Salonic, a semnat un contract pentru doua sezoane cu gruparea Rayo Vallecano, a anuntat, joi, clubul din prima liga spaniola. Razvan Rat a mai evoluat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )