Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE TEXT Studentii protesteaza in fata Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Studentii protesteaza in fata Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului:17:30 In jur de 150 de protestatari scandeaza in fata Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati16:56 Studentii scandeaza: Toate partidele aceeasi mizerie, dupa ce de la portavoce s-a amintit despre reducerile mari din educatie facute si de fostele guverne16:47 Multimea pleaca din Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei, unde ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, a anuntat pentru ora 17:00 o declaratie de presa16:38 O parte a studentilor a incercat sa fuga spre Guvern, dar jandarmii s-au repliat si au reusit sa ii opreasca. Numarul protestatarilor a scazut fata de momentul in care au plecat in mars de la Universitate. 16:32 Studentii elibereaza carosabilul si traverseaza strada in Piata Victoriei. Jandarmii strang gardurile. 16:24 Studentii blocheaza circulatia pe bulevardul Kiseleff. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Studentii protesteaza fata de subfinantarea din educatie. Protestatarii au pornit dinspre Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului:16:56 Studentii scandeaza: Toate partidele aceeasi mizerie, dupa ce de la portavoce s-a amintit despre reducerile mari din educatie facute si de fostele guverne16:47 Multimea pleaca din Piata Victoriei catre sediul Ministerului Educatiei, unde ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, a anuntat pentru ora 15:00 o declaratie de presa16:47 Un reprezentant al Consiliului Elevilor a luat cuvantul si le-a transmis studentilor ca elevii ii sustin. In multime este si un reprezentant al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) care vorbeste si el despre sustinerea pe care le-o acorda sindicatele16:38 O parte a studentilor a incercat sa fuga spre Guvern, dar jandarmii s-au repliat si au reusit sa ii opreasca. Numarul protestatarilor a scazut fata de momentul in care au plecat in mars de la Universitate. In jur de 200-250 de persoane protesteaza la Piata Victoriei16:32 Studentii elibereaza carosabilul si traverseaza strada in Piata Victoriei. Jandarmii strang gardurile. 16:28 O parte a studentilor s-a oprit pe trotuarul din fata Muzeului Antipa, altii s-au asezat pe carosabil si scandeaza: Nu vrem in tarc!16:24 Studentii blocheaza circulatia pe bulevardul Kiseleff si striga Nu vrem in tarc, facand referire la gardurile pregatite de jandarmi in piata16:13 Marsul se desfasoara cu dificultate din cauza masinilor parcate ilegal pe trotuarul bd Lascar Catargiu. Coloana se apropie in acest moment de Piata Victoriei, unde studentii au programat un miting. Se scandeaza: Solidaritate, 6% vrem, Minciunile se platesc!, Educatia salveaza natia.

LIVE TEXT Studentii protesteaza fata de subfinantarea din educatie. Tinerii au pornit in mars spre Piata Victoriei: Toti ministrii sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului:16:24 Studentii blocheaza circulatia pe bulevardul Kiseleff si striga Nu vrem in tarc, facand referire la gardurile pregatite de jandarmi in piata16:13 Marsul se desfasoara cu dificultate din cauza masinilor parcate ilegal pe trotuarul bd Lascar Catargiu. Coloana se apropie in acest moment de Piata Victoriei, unde studentii au programat un miting. Se scandeaza: Solidaritate, 6% vrem, Minciunile se platesc!, Educatia salveaza natia15:56 Multimea pleaca acum din Piata Romana spre Piata Victoriei. In continuare marsul se desfasoara pe trotuar15:50 La protest participa si unii dintre liderii informali ai protestelor anti-Rosia Montana, printre care si Claudiu Craciun15:12 In Piata Universitatii a mai venit un grup de studenti de circa 200 de persoane. In acest moment, la Universitate protesteaza circa 500 de studenti.

LIVE TEXT Studentii din Bucuresti au inceput protestul fata de subfinantarea din educatie: Toti ministrii sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. 15:18 Marsul porneste pe bulevardul Magheru spre Piata Victoriei. Protestatarii se deplaseaza pe trotuar, si nu pe carosabil, iar studentii sunt acompaniati de jandarmi15:15 Se scandeaza: Minciunile din guvern ne-au dus la sapa de lemn!, Sa va fie frica, studentii se ridica!15:12 In Piata Universitatii a mai venit un grup de studenti de circa 200 de persoane. In acest moment, la Universitate protesteaza circa 500 de studenti15:05 Studentii au iesit din facultate si protesteaza in zona fantanii de la Universitate14:56 Studentii s-au oprit la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si fac un mars in interiorul cladirii. 14:47 Coloana scandeaza si face turul interior al Facultatii de Arhitectura. Va rugam sa ne scuzati, suntem tineri educati, 6 la suta, ole!, Veniti cu noi!, Ce vrem noi e si pentru voi!14:40 Circa 150 de studenti cu banderole albe pe brat marsaluiesc in Capitala, ajungand la aceasta ora in zona Universitatii. Printre scandari: Toti ministrii sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!, Facem revolutie pentru educatie!, Educatia o salvati doar daca o finantati!.

FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului.

VIDEO / FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului.

Studentii din Capitala si din tara ies azi in strada. Tinerii protesteaza fata de subfinantarea educatiei

Studentii vor iesi in strada, astazi, pentru a solicita Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru Educatie. Ca urmare a nemultumirilor legate de felul in care guvernantii trateaza educatia din Romania, studentii din intreaga tara vor iesi in strada.

LIVE TEXT Studentii din Bucuresti si din tara ies in strada pentru a protesta fata de subfinantarea din educatie. Aproximativ 150 de studenti au inceput marsul in Capitala

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. UPDATE 15:56 Studentii s-au oprit la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, unde fac un mars in interiorul cladirii.

LIVE TEXT Traian Basescu, acuzatii grave: Victor Ponta si Sorin Rosca Stanescu - plan pentru punerea mea sub acuzare pentru inalta tradare

Presedintele Traian Basescu a adus acuzatii extrem de grave luni la adresa premierului si a lui Sorin Rosca Stanescu, spunind ca documentele false prezentate de SRS si acuzatia lui Victor Ponta cum ca ar fi vandut Romania la Consiliul European au facut parte dintr-o strategie care ar fi culminat cu punerea sa in Parlament sub acuzatia de inalta tradare. Basescu a declarat ca odata pus sub acuzare de doua treimi din Parlament, ar fi fost supendat pina la verdictul final al Inaltei Curti. Traian Basescu este, luni seara, invitatul emisiunii Buna seara, Romania difuzata de postul B1 TV. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale sefului statului.

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre raportul Comisiei Rosia Montana: Acord de respingere a proiectului actual; se deschid posibilitatile catre o legislatie sanatoasa/ Ponta: Pozitia comuna a USL este de a respinge proiectul de lege

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta sustine declaratii de presa la finalul unei reuniuni USL. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

LIVE TEXT Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Atat ca student, cat si ca rector inteleg revendicarile studentilor

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, sustine o declaratie de presa in legatura cu protestele organizatiilor studentesti. Studentii au avut in aceasta perioada mai multe proteste. Guvernul din care fac parte si eu consideram educatia ca prioritate si in aceste conditii, tinand cont de constrangerile bugetare, ne vom concentra atentia pentru a rezolva o parte dintre problemele pe care sistemul le are. incepand cu 1 ianuarie, salariile debutantilor vor creste semnificativ. atat ca student, cat si ca rector inteleg revendicarile studentilor, a declarat Costoiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )