Libnet.ro
UNICEF

16:30

LIVE TEXT Traian Basescu: Memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, insa Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Traian Basescu: Memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, insa Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou

Memorandumului incheiat de e guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou, a declarat presedintele Traian Basescu duminica seara. Seful statului sustine o declaratie de presa duminica, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la carburanti voi retrimite bugetul. Este posibil sa il atac si la CCR daca voi gasi motive. / Am experienta maririi TVA in 2010 cu 5 procente, una din marile erori, trebuiau cautate alte solutii. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Memorandumul cu Rompetrol ramane valabil

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, in conditiile in care Presedintia nu l-a atacat decat tangential la Curtea Constitutionala.

Basescu: Memorandumul cu Rompetrol este valabil, Ponta sa si-l asume prin HG, daca simte nevoia

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, in conditiile in care Presedintia nu l-a atacat la CC pe fond, el aratand ca.

Traian Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la combustibil trimit bugetul inapoi la Parlament, e posibil si sa il contest la CRR. / Banii din acciza sunt bani pentru alegeri, baronilor locali le e greu cu bani europeni, e inadmisibil. / Memor

Presedintele Traian Basescu a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca intentioneaza sa trimita imapoi Parlamentului bugetul pe 2014 si chiar sa il conteste la Curtea Constitutionala, in cazul in care Guvernul nu renunta la acciza suplimentara pentu combustibil. Traian Basescu sustine ca exista alte solutii pentru a acoperi acesti bani in buget si a acuzat Guvernul ca banii proveniti din aceata acciza ar fi bani pentru baronii locali si pentru campania electorala din 2014. Este inadmisibil sa pui o asemenea acciza intregii populatii ca sa faci rost de bani pentru baroni si baronasi, a acuzat seful statului. Traian Basescu a mai spus ca memorandumul incheiat de Guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la carburanti trimit bugetul inapoi la Parlament, e posibil si sa il contest la CRR. / Banii din acciza sunt bani pentru alegeri, baronilor locali le e greu cu bani europeni, e inadmisibil. / Memora

Presedintele Traian Basescu a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca intentioneaza sa trimita imapoi Parlamentului bugetul pe 2014 si chiar sa il conteste la Curtea Constitutionala, in cazul in care Guvernul nu renunta la acciza suplimentara pentu combustibil. Traian Basescu sustine ca exista alte solutii pentru a acoperi acesti bani in buget si a acuzat Guvernul ca banii proveniti din aceata acciza ar fi bani pentru baronii locali si pentru campania electorala din 2014. Este inadmisibil sa pui o asemenea acciza intregii populatii ca sa faci rost de bani pentru baroni si baronasi, a acuzat seful statului. Traian Basescu a mai spus ca memorandumul incheiat de Guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou. Traian Basescu a mai spus despre premier ca Degeaba ai o majoritate de 72% daca nu respecti legile si Constitutia. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului.

LIVE TEXT. Basescu: Nu ai dreptul sa conduci o tara si sa pui biruri pentru populatie ca ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Palatul Cotroceni, ca va retrimite bugetul la Parlament, daca nu se renunta la acciza pe combustibil si ca va ataca bugetul si la Curtea Constitutionala. Traian Basescu l-a acuzat pe premier ca taxa pe combustibil a fost pusa pentru a le da baronilor locali bani inainte de alegeri si ca banii colectati la bugetul de stat prin aceasta acciza ar putea fi obtinuti din taierea bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu .

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre cazul Calarasi: Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, cu privire la cazul terenului achizitionat de familia Basescu, ca singura rezolvare sanatoasa pentru aceasta noua problema este demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte, acum, imediat. E o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, care ar scuti de inca un an de razboi politic de transee, in care se trage cu toate armele din dotare, l-ar scuti poate si pe presedinte in finalul mandatului si al carierei de o situatie jenanta, a mai spus Antonescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile liderului PNL.

Ora 18:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa duminica, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. Tema declaratiei de presa nu a fost anuntata. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu le-ar putea strica vacanta de iarna parlamentarilor cu consimtamantul lui Ponta si Antonescu

Premierul Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii USL vor ramane in Bucuresti si vor lucra pana cand proiectul de buget pentru anul viitor va fi aprobat si promulgat. in conditiile in care premierul a estimat ca votul final in Parlament va fi pe 10-15 decembrie, iar presedintele Traian Basescu a anuntat ca va intoarce legea inapoi, parlamentarii au toate sansele sa-si petreaca sarbatorile la lucru.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu va face declaratii de presa la ora 18:00Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

LIVE TEXT Black Friday in stil romanesc - Afla tot ce se intampla in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata bine pana la ora 8. 00, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. HotNews relateaza LIVE TEXT Black Friday-ul timpuriu pe parcursul acestei zile. Intra in articol pentru a afla ce site-uri merg si care au picat si citeste despre ispravile de vanzari cu care se lauda comerciantii. Ai cumparat ceva de Black Friday 2013, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3008 seconds )