Libnet.ro
UNICEF

23:01

Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

România Liberă România Liberă,
Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

Steaua intalneste, marti, de la ora 21. 30, echipa slovaca AS Trencin in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Cele doua se vor duela pentru prima data in istoria lor. continuă pe România Liberă

Steaua incepe in Liga Campionilor

Steaua incepe astazi, de la 21:30, traseul in Liga Campionilor. Echipa din Romania joaca primul meci in turul 2 preliminar, pe terenul celor de la Trencin Slovacia).

Steaua se trezeste din pumni si incepe in forta Liga Campionilor

Steaua Bucuresti a intrat in forta in preliminariile Ligii Campionilor, castigand cu 2-0, marti seara, meciul din Turul 2 jucat pe terenul slovacilor de la Trencin. Steaua a avut un inceput de meci in care nu a intrat in careul advers timp de 30 de minute, era sa primeasca gol, dar in partea secunda a fost cu un cap peste.

Brigada de arbitri din Spania la meciul Trencin - Steaua, din preliminariile LC

Meciul AS Trencin - Steaua, programat marti, la ora 21. 30, la Zilina, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru,.

Programul meciurilor turului 2 preliminar din Liga Campionilor

Marti si miercuri se disputa meciurile turului 2 preliminar din Liga Campionilor, in afara partidei Trencin-Steaua pe afis mai fiind alte 16 intalniri. Vedeti mai jos programul acestora.

Mirel Radoi, primele declaratii dupa debutul in Liga Campionilor

Mirel Radoi a facut primele declaratii dupa debutul cu succes din preliminariile Ligii Campionilor, 2-0 cu Trencin.

Preliminariile Ligii Campionilor: AS Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 - Calificare rezolvata in mare masura

Steaua Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins in deplasare campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul de 2-0. Dupa o prima repriza in care slovacii au fost mai aproape de gol, Guilherme reusind sa respinga de pe linia portii, Steaua a reusit sa inscrie abia dupa intrarea lui Hamroun, aflat la debut. Acesta a scos mai intai lovitura libera din care Stanciu a deschis scorul, iar la cateva minute a marcat din centrarea lui Adi Popa. Mirel Radoi: Trebuia sa aratam alt fotbal in prima repriza.

Trencin-Steaua 0-2. Campioana Romaniei, ca si calificata

Formatia Steaua a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), echipa slovaca AS Trencin, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate Stanciu 63 si Hamroun.

Avancronica Trencin - Steaua: Surprizele pregatite de slovaci si obiectivul neanuntat al lui Radoi

Steaua debuteaza, marti, in noul sezon al Ligii Campionilor, urmand sa intalneasca, in prima mansa a turului al doilea preliminar, campioana Slovaciei, AS Trencin.

Un spaniol arbitreaza meciul Trencin-Steaua

Debutul echipei Steaua in actualul sezon al cupelor europene, contra slovacilor de la AS Trencin in turul 2 preliminar al Champions League, va fi arbitrat de o brigada din Spania.

Trencin-Steaua 0-2. Goluri Stanciu si Hamroun

Hamroun a marit scorul la 2-0, in favoarea SteleiMinutul 64 - Stanciu a inscris pentru Steaua Scorul la pauza a fost 0-0. Pentru Steaua, partida cu Trencin este a treia oficiala in noul sezon. Campioana Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )