Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT VIDEO Ora 18.00: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT VIDEO Ora 18.00: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine joi, la sediul ministerului, o declaratie de presa, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, Nelu Barbu, dupa sedinta executivului. Urmareste LIVE TEXT si VIDEO pe HotNews. ro declaratiile ministrului. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Ce va decide ministrul Justitiei in privinta scandalului DNA? Tudorel Toder sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia si a revenit in tara pentru a participa la sedinta de Guvern si pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre situatia DNA, va sustine o declaratie de presa, joi seara, la ora 18.

VIDEO Tudorel Toader a amanat inca o data o decizie privind DNA: Joia viitoare voi prezenta continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA

Minstrul Justitiei, Tudorel Toader, amana deznodamantul privind decizia sa in cazul sefiei DNA, anuntand joi, intr-o scurta declaratie de presa, ca va prezenta saptamana viitoare, joi, continutul si concluziile raportului cu referire la activitatea DNA. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile lui Tudorel Toader.

il chem pe ministrul Justitiei la Guvern! Dancila, PRIMA MASURA in SCANDALUL momentului (VIDEO)

In plin scandal ce are in prim-plan Directia Nationala Anticoruptie DNA), ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este plecat in Japonia. Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca ii cere ministrului.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

Scandalul de la DNA Ploiesti: Ministrul Justitiei se intoarce de urgenta in tara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca isi intrerupe vizita in Japonia, dupa acuzatiile din ultimele zile la adresa DNA. Joi voi participa la sedinta de Guvern, a subliniat Tudorel Toader care se afla in aceste zile in Japonia, iar vizita trebuia sa se incheie duminica.

Membru CSM la bilantul Curtii de Apel Galati: Nu avem o colaborare cu ministrul Justitiei asa cum ne-am astepta

Judecatorul Lia Savonea, membru CSM, a avut o luare de pozitie impotriva manierei in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inteles sa colaboreze cu forul diriguitor al Justitiei din Romania, in timp ce un alt membru CSM a punctat ironic maniera in care ar fi influentate instantele penale daca legile Justitiei ar trece de Parlament.

Ministrul Justitiei, care si-a intrerupt vizita in Japonia, se intalneste astazi cu premierul, inaintea sedintei de Guvern

Premierul Viorica Dancila ar urma sa aiba o discutie, astazi, inaintea sedintei de Guvern, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia pentru a reveni in tara.

Ministrul Justitiei se intoarce de urgenta in tara in contextul scandalului DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intoarce de urgenta in tara, din Japonia, dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila i-a cerut sa revina in Romania in contextul scandalului declansat de fiul fostului sef al CJ Prahova prin prezentarea unor presupuse convorbiri intre el si fostul procuror DNA Mircea Negulescu.

Victor Ponta, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA: Sunt sigur ca ministrul Justitiei nu va face nimic, nu il lasa Dragnea, care continua blatul cu Sistemul sperand ca el scapa

Fostul premier Victor Ponta a acuzat din nou procurorii DNA ca i s-au fabricat dosare pe baza unor probe false si prin santajarea martorilor, dar nu crede ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va incerca sa schimbe ceva, deoarece nu il lasa seful lui Liviu Dragnea, care spera ca, facand blatul cu Sistemul, va scapa de acuzatiile la adresa sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )