Libnet.ro
UNICEF

15:15

LIVE TEXT Vocea Romaniei la PRO TV. Irina Rimes, in lacrimi. Prima emisiune fara Andra

Playtech Playtech,
LIVE TEXT Vocea Romaniei la PRO TV. Irina Rimes, in lacrimi. Prima emisiune fara Andra

Live text Vocea Romaniei PRO TV, de la ora 20:30. Irina Rimes va fi in lacrimi, iar doi antrenori de voci se vor duela in replici neincetat. Prima emisiune fara Andra, dar cu efervescentul Horia Brenciu. UPDATE: Pentru Cearnau Malina se bat Brenciu si Chirila. Venind cu cover-ul piesei Tennessee Whiskey, a ajuns in echipa . continuă pe Playtech

Ce premiu in bani este pus la bataie la Vocea Romaniei. PRO TV a mentinut suma fabuloasa

Vineri, 6 septembrie, premiera Vocea Romaniei. Show-ul in care numai timblele conteaza a pus multi bani in joc. PRO TV a mentionat suma fabuloasa. Ce premiu in bani este pus la bataie la Vocea Romaniei Competitia se anunta acerba si de aceasta data. Lui Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes li s-a alaturat Horia Brenciu, .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

Cum a aparut Irina Rimes pe scena de la Vocea Romaniei. Toata lumea s-a uitat lung la ea FOTO

Vocea Romaniei sezonul 9 a inceput din nou cautarea unui timbru special. Cum a aparut Irina Rimes pe scena? Cum a aparut Irina Rimes pe scena de la Vocea Romaniei Vineri seara, de la 20:30, incep auditiile pe nevazute la Vocea Romaniei. Tudor Chirila, Smiley, Irina Rimes si Horia Brenciu si-au pregatit vestimentatia, dar si .

Au inceput deja cearta la Vocea Romaniei. Irina Rimes nu a mai rezistat:Esti un nesimtit, Tudor!

Nici bine nu a inceput, ca cearta s-a si asternut peste Vocea Romaniei. Irina Rimes nu a mai rezistat si l-a jignit pe fostul solist al trupei Vama Veche. Au inceput deja cearta la Vocea Romaniei Cat fight la Vocea Romaniei. Irina Rimes si Tudor Chirila nu pot sta departe unul de celalalt. dar intr-un mod .

Irina Rimes a cantat pe strazi, in Belgia: Am plecat cu sotul meu, doar cu bani de drum dus. Ce i s-a intamplat in Frankfurt

Irina Rimes, jurat la Vocea Romaniei, a povestit in cadrul premierei show-ului ca a cantat pe strazi, in Belgia. Ce i s-a intamplat in Frankfurt ? Irina Rimes a cantat pe strazi, in Belgia Irina Rimes a dezvaluit cateva detalii despre fostul sau mariaj in cadrul show-ului Vocea Romaniei, fiind napadita de amintiri din pricina .

Program PRO TV: la ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul 9. Ce se intampla in aceasta seara la PRO TV

Toamna a venit, sa inceapa si spectacolul! Pentru cei speriati de o posibila ploaie, iata programul PRO TV mai jos. La ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul cu numarul 9? La ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul 9 Vocea Romaniei a ajuns la sezonul 9, iar debutul pe micile ecrane va avea loc vineri, 6 .

Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei. Drama prin care a trecut Iuliana Preda. Pe cine a ales

Printre momentele de veselie de la Vocea Romaniei, in care muzica se scurge prin platou, se mai strecoara si unele dramatice. Dupa ce a cantat Lost on you -LP, Iuliana Preda si-a spus povestea, cu ochii in lacrimi, in umbra zambetului afisat la inceput. Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei Piesa s-a terminat, iar .

Schimbare capitala la Vocea Romaniei, in sezonul 9 de la PRO TV. Nimeni nu se astepta la o asemenea mutare

Vocea Romaniei revine cu schimbari in noul sezon! Fanii show-ului de muzica vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase si de voci puternice si povesti de viata surprinzatoare, ca si pana acum. Trofeul cu numarul 9 de la Vocea se va afla in mainile altui castigator. in aceasta seara se da .

Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei. Cat castiga in Italia. A intors toate scaunele

A intors toate scaunele si a atins multe inimi. Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei? Cat castiga in Italia? Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei Luiza Constantin a pasit cu multa incredere pe scena emisiunii Vocea Romaniei, caci avea si de ce. Viata a calit-o, .

Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Suntem pentru integrare. Chiar si a lui!

Primul episod, primele intepaturi. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Colegii de platou vor privi in aceasta seara un schimb acid de replici. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei Vineri, 6 septembrie, incepe Vocea Romaniei, de la ora 20:30. Revenirea lui Horia Brenciu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )