Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League (14:00). Pandurii isi afla adversarele

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League (14:00). Pandurii isi afla adversarele

Pandurii Tg. Jiu, singura echipa romaneasca ramasa in Europa League, isi va cunoaste, vineri de la ora 14:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, adversarele din faza grupelor. continuă pe Online Sport

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League (14:00). Pandurii isi afla adversarele. Componenta celor patru urne

Pandurii Tg. Jiu, singura echipa romaneasca ramasa in Europa League, isi va cunoaste, vineri de la ora 14:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, adversarele din faza grupelor.

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Europa League. Pandurii isi afla adversarele. Componenta celor patru urne

Pandurii Tg. Jiu, singura echipa romaneasca ramasa in Europa League, isi va cunoaste, vineri de la ora 14:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, adversarele din faza grupelor.

Tragerea la sorti a grupelor Europa League. Pandurii in grupa cu Fiorentina, Dnepr si Pacos de Ferreira

Pandurii Tg. Jiu, singura echipa romaneasca ramasa in Europa League, si-a cunoscut, vineri de la ora 14:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, adversarele din faza grupelor. Gorjenii nu au avut noroc si vor intalni adversare de calibru precum Fiorentina, Dnepr Dnepropetrovsk si Pacos de Ferreira, echipa care a jucat in playoff-ul Champions League. Vedeti mai jos componenta celor 12 grupe din Europa League.

LIVE TEXT Pandurii isi afla adversarii din grupele Europa League. Iata posibilii oponenti

Dupa o calificare cu adevarat istorica in grupele Europa League, Pandurii Targu Jiu isi afla in scurt timp cei trei adversari la tragerea la sorti din Monaco. O varianta mai grea ar fi cu Valencia, Swansea si Eintracht, iar una mult mai usoara ar fi cu Standard, Anji si Maribor. HotNews transmite LIVE TEXT tragerea la sorti, incepand cui ora 14.

Pandurii va intalni Fiorentina, Dnepr si Paos de Ferreira in grupele Europa League

Fc Pandurii Targu Jiu va intalni Fiorentina, Dnepr si Pacos de Ferreira in grupele Europa League. Asa a decis tragerea la sorti efectuata de UEFA in Monaco, iar primele meciuri vor fi pe 19 septembrie.

Pandurii Targu Jiu va juca impotriva Fiorentinei in grupele Europa League

Astazi a avut loc tragerea la sorti pentru grupele Europa League. in urma preformantei extraordinare de joi, cand a reusit sa invinga neasteptat in deplasare la Braga Portugalia) si sa se califice mai.

Astra Giurgiu a fost eliminata in playoff-ul Europa League, dupa 1-1 cu Maccabi Haifa

Astra Giurgiu nu a reusit decat un rezultat de egalitate in returul din playoff-ul Europa League cu Maccabi Haifa, scor 1-1, si a ratat astfel calificarea in faza grupelor. Giurgiuvenii au pierdut in prima mansa,.

Rezultatele complete din returul play-off-ului Europa League. Dorinel Munteanu o califica pe Kuban Krasnodar in grupe

Croatii de la Rijeka au detonat bomba in aceasta faza a competitiei, eliminand pe Stuttgart, echipa la care Alexandru Maxim a fost doar rezerva. Surprinzator, Moldova va avea o reprezentanta in grupele Europa League, dupa ce Sheriff Tiraspol a eliminat formatia sarba Vojvodina.

UEFA a decis sa traga la sorti inlocuitoarea turcilor de la Fenerbahce in grupele Europa League

UEFA va trage vineri dimineata la sorti una dintre cele 30 de echipe care vor pierde play-off-ul pentru grupele Europa League, echipa norocoasa urmand sa mearga in grupe in locul turcilor de la Fenerbahce. Astfel, Astra, Pandurii sau Petrolul au sansa de a ajunge in grupe chiar daca pierd meciurile din seara asta, dar cu conditia ca una dintre ele sa aiba mare noroc.

Maxim si Nicolita eliminati din Europa League. Bucur marcheaza pentru calificarea lui Kuban (Video)

Performanta formatiei Pandurii Tg. Jiu de a se califica in grupele Europa League la prima participare europeana este cu atat mai importanta cu cat alte cluburi mai mari au sucombat in faza playoff.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )